• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez Matića na Partizan: Igrao je uprkos problemu i odlučio da više ne može!

Autor mondo.rs

Menadžer Mančester junajteda kaže da zdravstveni bilten ekipe postaje sve bolji, ali za mnoge fudbalere ne zna precizno kada će se ponovo naći "u stroju".

U "moru" povreda i povredica koje muče fudbalere Mančester junajteda, jedno je, izgleda, izvesno: Nemanja Matić neće biti u stanju da nastupi u meču 3. kola Lige Evrope protiv Partizana, u četvrtak od 18.55 časova.

Novinari su poslije remija sa Liverpulom (1:1) detaljno ispitali Olea Gunara Solskjera o statusu povrijeđenih prvotimaca, a o srpskom "vezisti" je Norvežanin rekao sljedeće:

Možda će vas zanimati

 "Jedno vrijeme je igrao uprkos problemu koji ga muči, a onda je odlučio da više ne može tako".

Posljednji nastup Matić je zabilježio prije nepune tri nedelje, protiv AZ Alkmara, dok ga u Premijer ligi nije bilo na terenu od 22. septembra i poraza od Vest Hema.

Naredna dva meča presjedio je na klupi, uslijedila je pauza u klupskim takmičenjima, da bi u nedjelju potpuno izostao iz ekipe.

Najzvučnije ime u ljekarskoj ordinaciji "crvenih đavola" svakako je Pol Pogba, koji je zbog povrede stopala propustio šest od posljednjih osam utakmica u svim takmičenjima. Francuz je čak poslan u Dubai da se oporavlja tokom dvonedeljnog predaha zbog kvalifikacija za EURO 2020.

Solskjer je naveo da će Pogba biti testiran u ponedjeljak i da će onda biti jasnije kada bi mogao da zaigra.

Džesi Lingard i Luk Šo su van tima zbog povreda zadnje lože, defanzivac Aksel Tuanzebe trebalo je da igra protiv Liverpula, ali se povrijedio tokom zagrijavanja, a jedina totalno pozitivna vijest na ovom polju je brz oporavak Davida De Hee.

Solskjer je najavio da će španski golman propustiti "Derbi sjeverozapada", ali je on za samo dva-tri dana sanirao povredu primicača i zauzeo svoje mjesto među stativama.

S obzirom na to da Junajtedu ne "gori pod nogama" u Ligi Evrope, ne bi bilo iznenađenje da norveški strateg "promiješa karte" za utakmicu protiv Partizana, kako bi u nedjelju na gostovanju Noriču mogao da izvede najjači sastav.

Dvadesetostruki prvak Engleske iz devet kola Premijer lige je osvojio samo 10 bodova i zauzima 13. mjesto u konkurenciji 20 ekipa.

TABELA L GRUPE LIGE EVROPE: Partizan 4, Mančester junajted 4, Alkmar 2, Astana 0.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC