• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEBAKL mladih igrača Zvezde: DEVET golova Totenhema, igrao i Poketinov sin!

Autor mondo.rs

Užasno izdanje izabranika Slavoljuba Đorđevića i vrlo loša uvertira pred meč seniorskih ekipa Totenhema i Zvezde u Ligi šampiona.

 Totenhem-Crvena-zvezda-9-2-Liga-sampiona-mladih-2019 Izvor: MN PRESS

Brodolom mladih fudbalera Crvene zvezde u Londonu! 

Totenhem je u okviru 3. kola Lige šampiona mladih deklasirao izabranike Slavoljuba Đorđevića 9:2 (3:1), što je najubedljivji poraz za Zvezdu od kada učestvuje u ovom takmičenju.

Možda ce vas zanimati

Od sedam golova u mreži golmana Katića čak četiri su delo najtalentovanijeg fudbalera Spursa, irskog mladog reprezentativca Troja Perota, koji je ujedno i najbolji strelac UEFA Lige šampiona mladih sa pet pogodaka.

Po jednom su se upisali Benet, već u 3. minutu nakon čega su "kola krenula nizbrdo", kao i Robson, Etete, Vajta i Mogome u drugom poluvremenu.

Što se tiče Crvene zvezde, po gol su dali Burmaz i Pantović, dok smo videli i veliki broj propuštenih šansi, a i to je definitivno uticalo na srpskog kluba koji su u poslednjih 15 minuta utakmice primili nestvarnih pet golova.

CRVENA ZVEZDA U19: Katić, Mitrović, Blagojević, Lukić, Milikić (od 46. Pisar), Novaković (od 52. Ilić), Matić, Pantović (od 85. Dedijer), Radulović (od 62. Radulović), Burmaz (od 85. Pešović), Babić.

Ovo je inače prvi poraz Slavoljuba Đorđevića na klupi Crvene zvezde, a njegova ekipa i dalje ostaje s dobrim šansama za plasman dalje jer ima 4 boda kao i Totenhem.

Zanimljivo je da je za Spurse igrao i sin trenera Maurisija Poketina.

Podsetimo, seniorske ekipe Totenhema i Crvene zvezde sastaće se večeras od 21 čas na velelepnom stadionu Spursa u Londonu. Tekstualni prenos utakmice moći ćete da pratite na MONDO portalu, dok je TV prenos na Arena Sport.

Možda ce vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC