• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umar Sadik SANJA GOL Junajtedu: Ne mogu da ga obećam, ali mogu BORBU

Autor Vladimir Sukdolak

I za njega će meč sa Mančester junajtedom biti najvažniji u dosadašnjoj karijeri

 Umar Sadik Izjava pred Partizan - Mančester junajted Ne mogu da obećam gol, ali mogu borbu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Umar Sadik i njegovi saigrači iz Partizana, Nemanja Miletić i Bojan Ostojić, bili su promoteri akcije "Festival fudbala" u organizaciji Grada Beograda i Fudbalskog saveza Srbije.

Poslije Crvene zvezde, koja je u utorak imala svoj dan na Trgu Republike u prestonici Srbije, sreda je bila određena za crno-bijele. Bila je to prilika da se sa igračima "parnog valjka" popriča i o predstojećem duelu u Ligi Evrope protiv Mančester junajteda (četvrtak, 18.55), za mnoge najvećem u dosadašnjim karijerama.

Možda će vas zanimati

 Saša Zdjelar je ranije danas rekao da "sanja meč sa Junajtedom". A evo kako mladi Nigerijac Umar Sadik dočekuje utakmicu sa engleskim velikanom:

"Za mene je duel sa Junajtedom definitivno najveći u karijeri. Sigurno najvažniji meč do sada. Dolazi nam jedan od simbola fudbala u svijetu, kao i svaka ekipa iz Premijer lige, uvek su favoriti. Mi moramo da učinimo sve za dobar rezultat, a to je u ovom slučaju i neriješen", poručio je napadač Partizana.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE IZ CENTRA BEOGRADA

Sadik smatra da Partizan ne bi trebalo da odustane od svog načina igre, što je prije njega najavio trener Savo Milošević na konferenciji za medije.

"Mi moramo da igramo kao i uvijek i da budemo fokusirani na naš stil. Ne mogu da obećam gol, ali mogu borbu od prvog do posljednjeg minuta. Mnogo važnije od mog je timski učinak i pobeda", optimistično zvuči Sadik.

Pročitajte i ovo

 Partizan je u prethodne dvije evropske utakmice kao domaćin imao podršku sa tribina djece do 14 godina. U četvrtak će tribine biti ispunjene navijačima svih uzrasta.

"Podrška je od izuzetnog značaja za nas. Navijači su tu da nas pokrenu u teškim trenucima. Očekujem spektakularnu atmosferu od Grobara, značiće nam", podvukao je Umar Sadik.

Navijači Partizana i svi ostali ljubitelji fudbala biće u prilici da u četvrtak uveče na velikom video-bimu na Trgu Republike posmatraju meč Partizan - Mančester junajted, a gost "Festivala fudbala", biće legenda crno-bijelih Momčilo Vukotić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC