• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zvezdina pobeda nad Liverpulom je čudo, a čuda se ne dešavaju svaki dan"

Autor Vladimir Sukdolak

Trener Partizana Savo Milošević o utakmici protiv Mančester junajteda u Ligi Evrope kroz prizmu pobede Crvene zvezde nad Liverpulom u Ligi šampiona prošle sezone. Zdjelar: "Izvinite ljudi iz Mančestera, ali moj klub je oduvek Liverpul".

Jednu od najvećih pobeda u novijoj istoriji Crvena zvezda je zabeležila prošle sezone u grupnoj fazi Lige šampiona, kada je savladala Liverpul (2:0), koji će potom postati šampion Evrope.

U četvrtak uveče, Partizan dočekuje Mančester junajted u Ligi Evrope. Jedna od najvećih utakmica koja će biti odigrana u Beogradu poslednjih decenija. Poslednji put, engleski gigant je igrao protiv crno-belih pre 53 godine u onoj čuvenoj sezoni kada je Partizan igrao finale Kupa evropskih šampiona protiv Real Madrida.

Možda će vas zanimati

Mogu li crno-beli da ponove podvig svojih komšija, bilo je jedno od pitanja upućenih treneru Partizana Savi Miloševiću na konferenciji za novinare. Evo kako je odgovorio:


"Ono što je Zvezda uradila protiv Liverpula se svodi na nivo čudo, a znate da se čuda ne dešavaju tako često i treba mnogo stvari da se spoji da se dogodi čudo. Mi se trudimo sa naše strane da uradimo sve šta je neophodno za to čudo, ali ne znači da će se ono desiti. Najvažnije je da mi damo maksimum, ne postoji nijedan drugi način".

Vezista Saša Zdjelar se nadovezao na priču o engleskom fudbalu i klubovima, priznavši:

"Izvinjavam se ljudima iz Mančestera, ali moj klub je uvek bio Liveprul. Dok sam bio mlađi, Stiven Džerard mi je bio uzor".

O meču sa Mančester junajtedom (u četvrtak od 19 časova, TV prenos Arena sport), rekao je ovo:

"Utakmica koju sanjamo i želimo da igramo svakog dana. Sanjamo da igramo protiv njih u ligi kakva je njihova. Pripremamo se standardno, kao i za svaku drugu, imamo naš cilj, znamo šta nam je plan".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC