• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Spremni smo za Norič": Ole se nada prvoj ligaškoj pobjedi nakon 40 dana

Autori mondo.ba Autori Anadolija

U najavi meča, Solskjer je istakao da se nada da će njegovi izabranici uspjeti da savladaju ''kanarince'', ali i dodao da će im biti potrebno najbolje moguće izdanje kako bi kreirali šanse za to.

Fudbaleri Mančester junajteda u dosadašnjem toku sezone, a odigrano je ukupno devet kola, upisali su samo dvije pobjede i trenutno su tek na 14. mjestu Premijer lige uz deset bodova, dva više od Sautemptona, koji je prvi ''ispod crte''.

Zahvatila je euforija navijače ''crvenih đavola'' nakon prvog kola, u kojem je tim Olea Gunara Solskjera deklasirao Čelsi na Old Trafordu (4:0), ali je ista brzo splasnula...

Možda će vas zanimati

U narednih osam kola zabilježena je još samo jedna ''trojka'' i to u petoj rundi, prije više od mjesec dana, tačnije 14. septembra, kada je minimalnim rezultatom savladana ekipa Lestera.

Drugog dana vikenda, Junajted će gostovati ekipi Noriča, koja se nalazi na pretposljednjem mjestu, ali i koja već ima jedan veliki ''skalp'' u tekućoj sezoni – trijumf nad aktuelnim šampionom Mančester sitijem, istog datuma kad je Junajted upisao posljednji ligaški trijumf.

U najavi meča, Solskjer je istakao da se nada da će njegovi izabranici uspjeti da savladaju ''kanarince'', ali i dodao da će im biti potrebno najbolje moguće izdanje kako bi kreirali šanse za to.

"Nadam se da ćemo ih zaustaviti jer na Kerou Roudu je uvijek teško igrati. Kada sam gledao njihovu prvu utakmicu u Premijer ligi protiv Liverpula, vidio sam tim koji ima puno hrabrosti. Bili su hrabri, igrali su na svoj način i nisu odustajali. To im je donijelo nekoliko sjajnih rezultata, kao što su pobjede protiv Njukasla i Mančester sitija. Oni su tim sa jasnom filozofijom", rekao je Solskjer za britanske medije.

Utakmica između Noriča i Mančester junajteda počinje u 17.30 časova.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC