• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo pisao devojčicama: Verujte! Ako sam ja uspeo, možete i vi!..

Autor mondo.rs

Slavni Portugalac poslao motivacionu poruku mladim koleginicama.

Ženska kadetska reprezentacija Portugala (do 17 godina) pokušava da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo 2020. godine i na dobrom je putu da to ostvari.

Mlade fudbalerke plasirale su se u elitnu rundu kvalifikacija, a na podizanju samopouzdanja pokušao je da im pomogne njihov slavni kolega Kristijano Ronaldo.

Možda će vas zanimati

As Juventusa svakoj devojčici iz pomenute selekcije poklonio par kopački, uz pismo koje bi trebalo da ih motiviše da nastave vredno da rade.


"Šaljem ti ove kopačke u nadi da će ti pomoći da ostvariš svoje snove. Kada sam bio mali, imao sam jednostavan, ali veoma lud san. Nije to bio onaj običan san koji imaš dok spavaš. Ovo je bio onaj tip sna za koji toliko želiš da se ostvari, da te celu noć drži budnim", uvod je u Ronaldovoj motivacionoj poruci.

"Želeo sam da postanem najbolji fudbaler sveta i život sam posvetio tome, radeći - u teretani i na terenu - sve što je potrebno da bih to ostvario. Jako je važno imati san, a još važnije je raditi naporno da bi ga ostvario... Ja sam ostvario svoj san i nadam se da ćeš ti svoj. Radi na tome bez oklevanja. Ako sam ja uspeo, možeš i ti... Čestitam na plasmanu u elitnu rundu. Budite koncentrisane i usredsređene na iduću pobedu. Srećno i uživaj u ovim kopačkama", poručio je mladim koleginicama jedan od najboljih golgetera u istoriji fudbala.

Možda će vas zanimati



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC