• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjaniću stradao mišić, još se ne zna koliko će odsustvovati

Autor mondo.ba

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i vezista Juventusa Miralem Pjanić zamijenjen je u 65. minutu subotnjeg meča u Lećeu 1:1 nakon povrede mišića, ali do ponedjeljka i detaljnih pregleda neće biti poznato koliko će odustvovati s terena.

Mišić na bedru desne noge je problem Miralema Pjanića, koji je sam zatražio izmjenu od trenera Juvea Mauricija Sarija na stadionu "Via del Mare".

Prema pisanju italijanskih medija Pjanić će sigurno propustiti narednu utakmicu protiv Đenove u srijedu, ali bi se mogao vratiti naredne subote u gradskom derbiju protiv Torina pred okršaj Lige šampiona sa moskovskom Lokomotivom (6. novembar).

Možda će vas zanimati

Ipak, do ponedjeljka, za kada su zakazani dodatni pregledi, neće se pouzdano znati koliko će vezista "zmajeva" odsustvovati sa terena.

Vijesti iz Italije će svakako pomno pratiti i selektor BiH Robert Prosinečki, kojem je Pjanić jedan od najvažnijih igrača za novemberski prozor u kvalifikacijama za EURO 2020 i susrete sa Italijom i Lihtenštajnom.

Na pitanje, ko može da popuni prazninu u veznom redu Juvea ukoliko Pjanić bude odustvovao duži period, trener Sari je istakao da će to biti Urugvajac Rodrigo Betankur.

"Bentankur ima sve potrebne karakteristike za tu ulogu. Očigledno je da nema iskustva kao Pjanić, ali moći će da posluži", izjavio je trener bjankonera.

Juventus je kiksom u Lećeu (1:1) servirao Interu mogućnost da se vrati na lidersku poziciju, ali su fudbaleri iz Milana takođe uspjeli samo da osvoje jedan bod u dvoboju sa Parmom (2:2), pa nije došlo do promjene na vrhu tabele.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC