• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Skinite mu kapitensku traku!": Legenda Arsenala napala Džaku, a Emeri...

Autor mondo.rs

"To je izdaja u Engleskoj!", napisao je bivši vezista Arsenala koji je kazao da su Vijera i Adams bili pravi lideri, a ne ovo što je Džaka.

Unai Emeri i dalje nije odlučio šta će uraditi s Granitom Džakom.

Švajcarski fudbaler proteklog vikenda napravio je haos na Ostrvu pošto je izlazeći iz igre skinuo dres, pa kapitensku traku, psovao navijače i potom otišao u svlačionicu, nezadovoljan što Arsenalova publika nema strpljenja za njega...

Možda će vas zanimati

"Ne želim da pričam o tome, treba da nastavimo dalje", probao je Unai Emeri da iskoristi vjerovatno prvi savjet koji su mu savjetnici za medije dali, ali se novinari nisu dali.

"Nije lako za njega i za tim. Slomljen je i tužan, pričali smo prethodna dva dana... Normalno je trenirao, ali vidi se da je ovo baš uticalo na njega", saopštio je španski trener na klupi Arsenala pokušavši da objasni da je i Džaka samo ljudsko biće.

Ijan Raš je već zahtijevao da se izvini i čini se da ćemo to uskoro vidjeti...

"Da, treba da se izvini, kada pogriješite morate da se izvinite, predložili smo mu to. Ali hajde da ga prvo oporavimo...", još jednom je odbranio svog igrača Emeri.

Drugi već nemaju strpljenja za njega.

Legendarni francuski vezist Emanuel Peti, koji je za klub igrao od 1997. do 2000. godine, zalaže se za mnogo rigoroznije mjere od onih koje se ovih dana pojavljuju u medijima. Smatra da je njegov potez bio sramotan i da za to mora da plati ceh...

"Što se mene tiče on više ne smije da bude kapiten Arsenala. To je nemoguće. Ono što je uradio je nedopustivo, jedno je ono što radi na terenu, ali ono kada je izlazio je druga stvar... To ne smijete da radite, to je kao izdaja u Engleskoj!", napisao je Emanuel Peti u kolumni ovog utorka i dodao da Granit Džaka povrh svega ne razumije navijačku kulturu na Ostrvu.

"Igrao sam sa ljudima poput Tonija Adamsa i Patrika Vijere, pravih lidera i velikih kapitena, oni su pokazivali šta znači da budeš kapiten - i na terenu i van njega. Imali su poštovanje za navijače, a Džaka kao da to ne razumije".

Šta će biti sa kapitenom Arsenala, vidjećemo u narednim danima... 

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC