• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta su legende Arsenala radile u kući Granita Džake?

Autor mondo.rs

Kuću fudbalera Arsenala, posle incidenta na utakmici sa Kristal Palasom, navodno su posetile legende "tobdžija". Mediji tvrde da su mu pružile podršku…

Prema navodima britanskih medija, kapitena Arsenala Granita Džaku su posle utakmice sa Kristal Palasom (2:2), u kojoj je Albanac sa švajcarskim papirima napravio skandalozan čin prilikom izmene, posetila trojica neimenovanih veterana "tobdžija".

Arsenal je vodio u nedelju 2:0, ali je pred svojim navijačima uspeo da ispusti prednost i gostima omogući da stigne do boda (strelac prvog gola za Kristal Palas bio je Luka Milivojević).

Možda će vas zanimati

Pola sata pre kraja meča menadžer Unai Emeri odlučio je da zameni svog kapitena, a to je bio povod da se navijači Arsenala podignu sa svojih sedišta i da nezadovoljni igrom tima Džaku horskim zvižducima isprate sa terena.

Švajcarski reprezentativac je sve vrlo teško podneo, gestikulirajući publici da pojača zvižduke, jer ih ne čuje. Zatim je teatralno odbio da se pozdravi sa trenerom, a onda je skinuo dres i odjurio sa stadiona. Kako se približavao tunelu ka svlačionicama tako su negodovanja navijača bila sve jača.

Najžešći udar od pristalica Arsenala, ali i bivših igrača londonskog kluba, Džaka je doživeo posle meča. Mnogi su zahtevali da mu se oduzme kapitenska traka, a bilo je i onih koji smatraju da je fudbaler takvim ponašanjem zaslužio da bude oteran iz kluba.

Mediji navode da su odmah posle meče na adresu Granita Džake stigla trojica bivših igrača i da su pokušali da uteše fudbalera, ali i da mu pruže saveta za dalje postupke.

Nekadašnji as Arsenala Jan Rajt (1991 – 1998) je javno poručio Džaki da kao kapiten mora da se izvini navijačima.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC