• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci pišu o problemima Jovića u Realu, zamjeraju mu i što se ne smije!

Autor mondo.rs

Svima je bilo zanimljivo što je bio maksimalno ozbiljan na predstavljanju, poredili su ga sa Ivanom Dragom, a sada mu upravo to zamjeraju...

Svaki novi dan koji prođe bez gola Luke Jovića u Real Madridu kao da za još malo podigne stepen "panike" u španskim medijima koji pokušavaju da dokuče u čemu je problem...

Kako je moguće da napadač plaćen više od 60 miliona evra nije uspio još da se upiše u strijelce, a već smo na pragu novembra? Opravdanje se najmanje nalazi u fudbalskim razlozima i minutaži koja svakako nije izdašna, a više u sporednim stvarima koje tamošnji mediji primjećuju.

Možda će vas zanimati

 Tako se gotovo niko od madridske štampe nije osvrnuo na to da je Luka Jović za Real Madrid za sada upisao manje od 300 minuta i da je na tek tri meča bio starter, mahom je uz sebe imao Vinisijusa Žuniora koji mari samo za sebe i druge "ne hrani loptama". Gotovo da ga nismo vidjeli u tandemu sa Edenom Azarom, a u posljednje vrijeme Zidan je odlučio da ga koristi i na poziciji "krila" (?) koja nikako ne odgovara srpskom napadaču.

Svakako da i dio krivice pada na Jovića koji je promašio neke "zicere", jedan pogodak je VAR poništio zbog minimalnog ofsajda, a tu su i stvari van terena...

Poznato je da je Luka Jović u svađi sa Ljubišom Tumbakovićem, priča se i o romansi sa manekenkom, a španska štampa se možda najviše fokusirala na te detalje umesto na fudbalske probleme koje momak iz okoline Bijeljine za sada nalazi u Madridu.

Kako piše list "El Confidential" najveći problem je u komunikaciji sa Zidanom i ostatkom ekipe, pošto Jović još ne zna dobro španski, a djeluje i kao da se "povukao u sebe".

Izvor: MN PRESS

"Jović je ćutljiv, introvertan i kao da se zaključao u sebe. To je ponašanje koje odaje i na treninzima i ne bi trebalo da brine ako se ne ispolji na mečevima, ali... Real Madrid treba igrača koji odmah predstavlja prijetnju - da grize, vrši presing i bude uspješan u tome", navodi ovaj list.

Ističu da Jović uz sebe ima Modrića, s kojim može da popriča, ali da je potpuno drugačiji od "latino" igrača na treninzima.

"Joviću bi koristilo da se malo smeje na treniznima, preozbiljan je vjeruju u Real Madridu, potpuno suprotno od mladih Brazilaca", navodi "El Confidential", iako je do prije samo nekoliko mjeseci svima bilo izuzetno simpatično što se Srbin "ne smije" na predstavljanju.

Okruženje je svakako drugačije od onog što je navikao, ali čini se da bi bolji rezultati Real Madrida i makar jedan gol dozvolili Joviću da "lakše diše" od svih.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC