• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veljko Simić treći strelac Zvezde: Raduje me gol, bitan je zbog forme

Autor mondo.rs

Svaku dilemu u duelu sa TSC-om otklonio je pogodak Zvezdinog veziste.

 Veljko-Simic-Zvezda-TSC-3-1-VIDEO Izvor: MN PRESS

Ne igra mnogo Veljko Simić ove sezone u Crvenoj zvezdi, ali kada je na terenu, trudi se da opravda svaki minut.

To pokazuje i njegov učinak od šest golova u devet nastupa, po čemu je treći strelac tima. Ispred su samo Milan Pavkov sa osam (u 15 utakmica) i Mohamed El Fardu Ben sa sedam (u 12 mečeva).

Možda će vas zanimati

Posebno raspoložen bio je u nedavnom duelu Kupa, kada je postigao četiri od osam golova protiv Trepče, a u strelce se upisao i ove srede u duelu sa TSC-om (3:1).


"Tri boda su najbitnija, zadovoljni smo igrom u drugom poluvremenu. Mislim da smo dobro igrali, stvarali smo dosta prilika i na kraju zasluženo upisali pobedu. Raduje me postignut pogodak, veoma mi je bitno da održavam dobru formu. Nadam se da ćemo i u nastavku sezone igrati na ovom nivou i ostvarivati dobre rezultate", izjavio je Simić posle utakmice.

Možda će vas zanimati


Mladi vezista je pohvalio rivala, koji nije došao na "Marakanu" da se brani, već je od početka igrao otvoreno i pokušavao da napadne.

"Igrali smo večeras protiv izuzetno kvalitetne ekipe. Pokazali su da su odlična ekipa igrama od početka sezone, igraju lep fudbal, zadovoljan sam što smo u utakmicu ušli ozbiljno i uspeli da pobedimo. Autogol je malo zakomplikovao situaciju, međutim posle mog gola dobili smo na sigurnosti i mirno priveli utakmicu kraju. Već za tri dana očekuje nas gostovanje ekipi Proletera. Kada igrate u Crvenoj zvezdi morate biti spremni da igrate na svaka tri dana, dosta nam olakšava što imamo veliki broj igrača. Pokušaćemo da se odmorimo i da se maksimalno pripremimo za tu utakmicu", najavio je Simić.

Crveno-beli u subotu od 16 časova igraju u Novom Sadu protiv Proletera, a potom u utorak dočekuju Totenhem u Ligi šampiona (21.00).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC