• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop o spektaklu na Enfildu: "Ne pamtim kad sam se ovako zabavio!"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Možda bih kao menadžer trebalo da brinem zbog golova koje smo primili, ali, da budem iskren, nisam mogao. Jednostavno, nisam mogao da brinem", istakao je menadžer "redsa".

Nakon izvođenja penala, u nastavak takmičenja plasirali su se "redsi", a njihov menadžer Jirgen Klop izjavio je da ne pamti kada se posljednji put tako dobro zabavio na fudbalskoj utakmici.

Možda će vas zanimati

Oba menadžera, i Klop i Unaj Emeri, odlučili su da u ovom meču priliku pruže mladim nadama, koje su opravdale njihovo povjerenje.

U duelu punom preokreta konačan rezultat postavljen je u sudijskoj nadoknadi, kada je Divok Origi izjednačio na 5:5. Liverpul je bio uspješniji tokom penal-lutrije, te se sa ukupnih 10:9 plasirao u četvrtfinale.

"Ne znam kada sam se posljednji put ovako zabavio na fudbalskoj utakmici. Prilično sam uživao u svakoj sekundi utakmice. Bio sam toliko srećan zbog djece koja će cijelog života pamtiti prvu noć na Enfildu. Na kraju su je napravili baš posebnom", rekao je Klop i dodao:

"Svi koji su došli na utakmicu vidjeli su 19 golova, uključujući i penale. Zaista savršeno, apsolutno savršeno. Možda bih kao menadžer trebalo da brinem zbog golova koje smo primili, ali, da budem iskren, nisam mogao. Jednostavno, nisam mogao da brinem."

Njemački trener u sinoćnjem duelu dao je priliku tinejdžerima iz Liverpulovog omladinskog pogona. Jedan od njih je i 16-godišnji Harvi Eliot, kojeg je ljetos doveo iz Fulama.

Zaigrali su i Sep van den Berg, Rajan Bruster, Neko Vilijams, Surtis Džons, a na golu je stajao 20-godišnji Kivin Keleher.

Osim Liverpula, u četvrtfinale Liga kupa plasirali su se: Everton, Mančester siti, Lester, Kolčester, Oksford, Aston Vila i Mančester junajted.

Žrijeb parova održaće se danas.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC