• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop i Emeri izveli REZERVE, oni priredili SPEKTAKL - 5:5, penali, ludilo!

Autor mondo.rs

Kup takmičenja u jesen nisu naročito atraktivna, odlučili su Klop i Emeri da sačuvaju svoje najbolje igrače, ali zato su rezerve i "klinci" oduševili možda i najboljom utakmicom dosadašnjeg dela sezone. Hvala vam!

Kada su oko 19 časova objavljeni sastavi koje su Jirgen Klop i Unai Emeri odredili za meč 4. kola Karabao kupa, i kada je primetno bilo da među 22 igrača nema naročito velikog imena, mnogi su pomislili da će to biti utakmica za zaborav.

Naprotiv, rezerve "redsa" i "tobdžija" odigrale su možda i najbolju utakmicu ove sezone priredivši spektakl na "Enfildu": Liverpul - Arsenal 5:5 (2:3).

Možda će vas zanimati

Jasno je da posle devedeset minuta nezaboravnog fudbala nismo videli pobednika, i za to je zaslužan Origi koji je u 93. minutu odlučio da sve bude rešeno penalima, a tamo se bolje snašao Liverpul pošto je Keleher odbranio penal Sebaljosu - 6:5 za Liverpul!

Sve je "pucalo" od energije na terenu, pomogla je sjajna podrška sa tribina, preokreti, ali i projektili kojima su fudbaleri dva tima dovodili atmsoferu do usijanja, pokazavši svojim trenerima da i te kako mogu da računaju na njih.

Počelo je neslavno, autogolom Mustafija u šestom minutu, a onda se Arsenal podigao i postigao tri gola preko Toreire (19') i dvostrukog strelca Martinelija (26' i 36').

Neizvesnost u meč vratio je Džejms Milner iz penala u 43. minutu, da bi ponovo na "plus dva" povećao Aleks Mejtland-Najls u 54. na vrlo lepu asistenciju Mesuta Ozila. Ipak, tada je u centar pažnje došla loša odbrana Arsenala koja nije ništa mogla "Oksu" i Origiju.

Prvo je Okslejd-Čembrlen u 58. minutu ispalio "bombu" u mrežu Martineza, protiv bivšeg kluba, da bi samo četiri minuta posle Origi "okrenuo" Holdinga za 4:4.

Nije to "slomilo duh" igračima Arsenala pošto je fenomenalnu kontru u 70. minutu najlepšim golom na meču završio Džok Vilok, a Liverpul je imao snage da izjednači i to još jednim pogotkom Divoka Origija, duboko u nadoknadi vremena.

Ukinuti su produžeci, odmah smo gledali penale, a tamo su u prve tri serije svi igrači pogađali: Beljerinn, Milner, Genduzi, Lalana, Martineli i Bruster, da bi Sebaljos postao "tragičar".

Do kraja su za "redse" pogodili Origi i Džons, za prolaz dalje!

Videćemo kako će sve ovo uticati na Unaija Emerija koga već smenjuju mediji i najavljuju dolazak Žozea Murinja na "Emirejts".

LIVERPUL
: Keleher - Vilijams, Gomez, Van den Berg, Milner - Lalana, Okslejd-Čembrlen (od 80. Ćirivelja), Keita (od 55. Džons) - Eliot, Bruster i Origi.

ARSENAL: Martinez - Beljerin, Mustafi, Holding, Kolašinac (od 81. Tirni) - Toreira (od 72. Sebaljos), Vilok, Mejtland-Najls, Ozil (od 65. Genduzi), Saka - Martineli.

LIGA KUP 4. KOLO REZULTATI

Everton - Votford 2:0
Aston Vila - Vulverhempton 2:1
Mančester siti - Sautempton 3:1
Barton - Lester 1:3
Kroli - Kolčester 1:3
Oksford - Sanderlend 2:1
Liverpul - Arsenal 6:5*
Čelsi - Mančester junajted (u toku)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC