• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta će reći Arsen Venger? Murinjo je PRVI KANDIDAT za klupu Arsenala!

Autor mondo.rs

Ukoliko uskoro Unai Emeri dobije otkaz, što se sve glasnije priča na ostrvu, na klupu Arsenala mogao bi da sedne čovek koji se ostvario na klupi Čelsija i bio veliki protivnik Arsena Vengera i njegovog fudbala...

Gotovo neverovatna vest stiže sa Ostrva!

Vodeći mediji u Engleskoj prenose da bi Žoze Murinjo mogao da bude naredni menadžer Arsenala, pošto se Unaiju Emeriju ozbiljno "drma klupa" zbog slabih rezultata u poslednje vreme, ali i loših međuljudskih odnosa u svlačionici "tobdžija".

Možda će vas zanimati

Veruje se da je Emeri potpuno izgubio autoritet u ekipi, a kap koja je prelila čašu bio je besni nastup Granita Džake koga je Španac imenovao za kapitena, što se već ispostavilo kao neverovatna greška. Švajcarski vezista je proteklog vikenda ljutito izašao sa terena zbog izmene, bacio je dres i kapitensku traku zbog zvižduka, a potom publici poručio da "odj**e".

Klub i dalje nije odlučio šta da uradi sa Džakom, kao da se ni Emeri ne snalazi u ovoj situaciji, a čini se da je Arsenalu potrebna "čvrsta ruka" koja će uspostaviti kontrolu.

"Bukmejkeri" su ove srede dodatno spustili kvote na Žozea Murinja koji je postao sada prvi kandidat za novog menadžera Arsenala, a "jedino" sporno u tome jeste njegov način kako je u prošlosti govorio o "tobdžijama" i legendarnom Arsenu Vengeru.

"On je specijalista neuspeha", kazao je Murinjo koji je nebrojeno puta ušao u sukobe sa Vengerom dok je bio trener Čelsija, ali i kasnije Mančester junajteda.

Zanimljivo je da su se Murinjo i Venger čak i FIZIČKI sukobili tokom jedne utakmice, znao je "Specijalni" da proziva i Arsenal, dok su u poslednje vreme, tačnije od penzionisanja "Profesora", zakopali "ratne sekire" i Portugalac se više puta izvinio za ono što je rekao.

Nedavno su zajedno i gostovali kao kokomentatori i delovali su prilično prijateljski nastrojeni, tako da ako se Arsenal i Murinjo dogovore - možda dobiju i "blagoslov" Vengera.

Ako neko poznaje Premijer ligu onda je to Žoze Murinjo, ali videćemo da li će mu i navijači Čelsija oprostiti odlazak u rivalski klub. Portugalac je osvojio tri titule Premijer lige sa "plavcima", potom je "pljunuo klub" otišavši u Mančester junajted, a od decembra je bez kluba. Prethodnih meseci spominjao se i kao kandidat za trenera Real Madrida, Dortmunda, Bajerna...

Osim Murinja, kao mogući kandidati spominju se Mikel Arteta (bivši kapiten Arsenala i pomoćnik Gvardiole u Sitiju), Patrik Vijera, Erik Ten Hag i Brendan Rodžers.

Koga biste vi izabrali? Ili je najbolje da Emeri ostane?

Možda će vas zanimati



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC