• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potresna ispovjest Markizija: Uperili su nam pištolje u glavu...

Autor mondo.rs

Bivši fudbaler Juventusa ispričao kako su naoružani pljačkaši upali u njegovu u kuću u Torinu i držali ga na nišanu zajedno sa suprugom

Klaudio Markizio, fudbaler koji je nedavno završio igračku karijeru, opljačkan je u svojoj kući u Torinu, nakon što su maskirani napadači upali na posjed i njega i njegovu suprugu uz pretnju oružjem natjerali da im predaju sve dragocjenosti.

Bivši fudbaler Juventusa ispričao je da je to bilo najgore iskustvo koje je imao u životu.

Možda će vas zanimati

"Uperili su pištolje u naše glave. Bilo je strašno, jer nikada u životu nisam vidio prave pištolje", priznaje Markizio za "Korijere dela sera".

"Uspjeli smo da ostanemo mirni, što je sreća. Pet ljudi je provalilo i pitali su nas gdje držimo sef. Kada sam im rekao da ga nemamo, nisu nam povjerovali, a onda su naredili da im predamo sve vrijedne stvari koje imamo. Uzeli su sve što su mogli i otišli", prepričao je Markizio.

Pljačkaši su uzeli dragulje, novac, satove i druge materijalne vrijednosti, a Markizio je rekao da su on i supruga bili preplašeni na smrt.

"Bio sam veoma uplašen za svoju ženu Robertu i sebe. Ali smo imali i sreće. Hvala nebesima što djeca nisu bila kod kuće. Deda ih je odveo na fudbal i nije ih vratio kada se pljačka dogodila. Ustvari, njihov trener je prvi posumnjao da nešto nije u redu, kada se nismo javljali na telefone. Kada su pljačkaši shvatili da neko zove, požurili su da napuste kuću. To je bila srećna okolnost", naveo je nekadašnji fudbaler.

Torinska policija odmah je pokrenula istragu nakon pljačke, a ključna stvar u pronalaženju pljačkaša mogli bi da budu snimci nadzorne video kamere postavljene na kući Markizija. Bivši fudbaler naveo je da je vjeruje da su razbojnici državljani Italije, jer su pričali na italijanskom.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC