• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Solskjer nakon poraza od Bornmuta: "Nismo imali kontrolu nad utakmicom"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

U 11. kolu Premijer lige "trešnjice" su pred svojim navijačima slavili rezultatom 1:0, a menadžer gostiju Ole Gunar Solskjer je rekao da njegovi izabranici nisu imali kontrolu nad utakmicom, te da su zasluženo izgubili.

Fudbaleri Bornmuta danas su prekinuli niz Mančester junajteda od tri uzastopne gostujuće pobjede u svim takmičenjima.

U 11. kolu Premier lige "trešnjice" su pred svojim navijačima slavili rezultatom 1:0, a menadžer gostiju Ole Gunar Solskjer je rekao da njegovi izabranici nisu imali kontrolu nad utakmicom, te da su zasluženo izgubili.

Možda će vas zanimati

"Razočarani smo, ali kada dođete na ovakva mjesta morate preuzeti kontrolu nad igrom. Nismo to uradili i nismo mogli postići gol. Možda je trebalo da drugačije počnem utakmicu. Moramo da pobjeđujemo u ovakvim utakmicama i zaista smo razočarani. Sada moramo gledati prema naprijed", rekao je Solskjer i dodao:

"Uvijek ste tužni kada izgubite. S obzirom na formu u kojoj smo bili, nadali smo se da ćemo osvojiti tri boda. Za nas je ovo korak nazad, ali moramo to da zaboravimo i ponovo krenemo naprijed. Nismo iskoristili dobar početak utakmice i trenutak magije je protivniku donio trijumf. U utakmicama poput ove jako je važno da prvi postignete gol, a oni su to uspjeli."

Strijelac pobjednosnog gola za Bornmut bio je Džošua King u 45. minutu. Najbolju priliku za Junajted propustio je mladi Mejson Grinvud sedam minuta prije kraja, kada je s dva-tri metra pogodio stativu.

Junajted u Bornmutu upisao četvrti ovosezonski poraz u Premijer ligi i nalazi se na desetom mjestu s 13 bodova, ali i utakmicom više u odnosu na ostale timove.

"Trešnjice" su, pak, trijumfom prišle gornjem dijelu tabele i sada su šeste sa 16 bodova.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC