• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković pobjesnio u Italiji: Svađao se sa saigračem, pa otišao sa terena!

Autor mondo.rs

Srpski vezista sam tražio zamjenu nakon rasprave sa saigračem oko jedanaesterca. Izašao je i veoma naljutio trenera i direktora kluba.

Srpski vezista Nikola Ninković dospio je u centar pažnje tokom utakmice svog Askolija i Venecije u italijanskoj Seriji B. Nažalost, ne po dobru.

Nekadašnji đak i prvotimac Partizana izazvao je ljutnju trenera i predstavnika kluba jer se posvađao sa saigračem oko penala, pa odmah potom tražio da napusti teren.

Možda će vas zanimati

U toku je bio 70. minut meča i Venecija je vodila 1:0 kada je Askoli iznudio jedanaesterac koji je srpski vezista htio da izvede. Međutim, isto je hteo i napadač Alesio Da Kruz, kome je Ninković poslije rasprave prepustio loptu i okrenuo se ka treneru Paolu Zanetiju, sa zahtjevom da ga zamijeni.

Šef struke Askolija nije smirivao temperamentnog vezistu, već mu je uslišio želju, izveo ga iz igre i odmah ga poslao u svlačionicu. Za to vrijeme, srpski internacionalac se nije smirivao, već je nastavio raspravu sve dok nije napustio igralište.

Za to vrijeme, Da Kruz je iskoristio penal i postavio konačnih 1:1, a Askoli će po svemu sudeći reagovati na ovakav gest igrača.

Prema riječima sportskog direktora kluba, "određene mjere će biti donijete", a trener Zaneti je bio veoma ljut dok je komentarisao Ninkovićev postupak.

"Ne treniram Askolijevu djecu. Ovakva stvar je nedopustiva. Kada je Mateo Ardemanji (prvi izvođač penala u timu) izašao iz igre, imali smo četiri moguća izvođača, a Da Kruz i Ninković su bili jedni od njih. Pokušali smo da trezveno riješimo situaciju, ali to nije bilo moguće. Svi ste vidjeli šta se dogodilo i nema šta da objašnjavam, već samo da se izvinim zbog lošeg primjera".

"Poslije svega, Nikola nije loš momak, ali ovdje govorimo o momcima, a ne o dječacima. Bio je to loš postupak kada je zatražio da ga zamijenim, jer je to pokazalo da je više razmišljao o sebi nego o timu. Žao mi je zbog lošeg primjera koji smo pokazali djeci koja nas gledaju. Oni koji izađu na teren moraju da razmišljaju o svojoj odgovornosti", izjavio je Zaneti.

Pogledajte fotografije te situacije.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC