• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Gospodine Valverde, da li odlazite iz Barselone?''

Autor mondo.rs

Trener Katalonaca imao je spreman odgovor na veoma neugodno pitanje koje mu je postavljeno nakon što je Barselona u Valensiji poražena od Levantea (3:1).

Fudbaleri Barselone upisali su još jedan neuspeh. Iako su na gostovanju u Valensiji imali prednost, nisu stigli do pobede. Gol Mesija sa bele tačke neutralisala su tri pogotka Levantea.

Problemi u Barseloni očigledno postoje, a izlazak iz ove male krize mnogi vide u promeni trenera. Katalonci će, možda, nakon ovog kola izgubiti lidersku poziciju na tabeli. Da li će izgubiti i trenera?

Možda će vas zanimati

Jedan od novinara sa kojima je Valverde razgovorao nakon ovog poraza bio je veoma direktan. Ernesto je dobio pitanje da li će napustiti klupu Barselone zbog niza loših rezultata, a čini se da je odgovor bio spreman.

Kratko i jasno, Valverde je rekao da ne odlazi. Navijači Barselone će morati još neko vreme da gledaju ne baš omiljeno lice na klupi svog omiljenog tima. Koliko će strpljenja imati oni, a koliko čelnici Barselone, ostaje nam da vidimo ukoliko rezultati izostanu u narednom periodu.



Podsećanja radi, ovo je tek 15. poraz koji je Valverde doživeo kao trener Barselone. On je tim predvodio na 133 meča do sada, a ima čak 90 upisanih pobeda. Postoji i statistika koja mu uopšte ne ide u prilog. Naime, na poslednjih 19 mečeva Barselona je poražena čak 6 puta, a ovaj meč je prekinuo niz od sedam pobeda, računajući sva takmičenja.

Ernesto Valverde je trenersku karijeru počeo u Atletik Bilbau, a kasnije je radio u Espanjolu, Olimpijakosu, Viljarealu, Olimpijakosu, Valensiji i ponovo Bilbau. Samo je tokom drugog mandata u grčkom timu imao bolji procenat pobeda u odnosu na broj mečeva koje je vodio nego što je to sada slučaj u Barseloni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC