• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona ''okrenuta'' u Valensiji, Nemanja Radoja potvrdio pobjedu

Autor mondo.rs

Nakon što smo u prvom meču ovog kola Primere vidjeli preokret, sličan scenario dogodio se i u drugoj utakmici. Ovdje je iznenađenje bilo veće, posebno jer je do preokreta stigao Levante.

Nakon što smo u prvom meču ovog kola Primere vidjeli preokret, sličan scenario dogodio se i u drugoj utakmici. Ovdje je iznenađenje bilo veće, posebno jer je do preokreta stigao Levante.

Domaćin je na poluvremenu imao zaostatak protiv favorizovane Barselone koja je do ovog kola bila lider prvenstva, ali je u nastavku uspio da upiše tri boda. Među strijelcima za tim iz Valensije bio je i Nemanja Radoja, potencijalni reprezentativac Srbije.

Možda će vas zanimati

Još jedna u nizu slabijih partija Barselone mogla bi da napravi nove probleme Ernestu Valverdeu. Trener katalonskog kluba već nije omiljen među navijačima, zamjeraju mu se rezultati u Evropi, a ove sezone Barsa ne djeluje sjajno ni u domaćem prvenstvu.

Ipak, gosti su uspjeli da stignu do prednosti. Desni bek Miramon je skrivio kazneni udarac, a kapiten i najbolji fudbaler Barselone, Leo Mesi, bio je precizan sa bijele tačke. Teško stečena prednost pred odlazak na odmor.

Nastavak meča donio nam je potpuno drugačiju sliku na terenu. Levante se razigrao, a defanzivci Barselone su ostavljali previše prostora oko svog kaznenog prostora. Odbrana, ono što je najveći problem Barselone ove sezone, ponovo nije bila na visini zadatka.

Ter Štegen je samo gledao kako mu ofanzivci protivničkog tima upućuju udarce. Ni gol za izjednačenje Kampane, ni pogodak Majorala nekoliko desetina sekundi kasnije nisu bili dovoljne opomene.

Nemanja Radoja, nekadašnji fudbaler Vojvodine, stavio je tačku na ovaj nalet Levantea. Njegov pogodak za 3:1 zatvorio je sedmominutni ciklus tokom kog je gigant iz Katalonije bio potpuno razoren.

Istina, Mesi je postigao gol za 3:2 i moglo je tada da se pomisli da će biti uzbuđenja. Njegov gol je nakon nekoliko minuta i preduge pauze, uz pomoć VAR sistema, opravdano poništen zbog ofsajda, pa je domaći tim ipak mirnije priveo meč kraju.


PRIMERA, 12. kolo

Espanjol - Valensija 1:2 (1:0)
/Roka 31p - Pareho 69p, Gomez 80/

Levante - Barselona 3:1 (0:1)
/Kampana 61, Majoral 63, Radoja 68 - Mesi 38p, /

Sevilja - Atletiko Madrid 18.30
Real Madrid - Betis 21.00

nedjelja:

Valjadolid - Majorka 12.00
Viljareal - Atletik Bilbao 14.00
Osasuna - Alaves 16.00
Selta - Hetafe 18.30
Leganes - Eibar 18.30
Granada - Real Sosijedad 21.00

TABELA: Barselona (-1) 22, Real Madrid (-2) 21, Granada (-1) 20, Atletiko Madrid (-1) 20, Sevilja (-1) 20, Real Sosijedad (-1) 19, Viljareal (-1) 17, Levante 17, Valensija 17, Atletik Bilbao (-1) 16, Hetafe (-1) 16, Osasuna (-1) 15, Valjadolid (-1) 14, Eibar (-1) 12, Alaves (-1) 12, Betis (-1) 12, Majorka (-1) 11, Selta (-1) 9, Espanjol 8, Leganes (-1) 5.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC