• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predviđanje Nenada Bjekovića: Ubeđen sam da će Mitrović PRESTIĆI Bobeka

Autor mondo.rs

Još osam golova i prvi je...

Na večnoj listi najboljih strelaca u fudbalskoj reprezentaciji Srbije rapidno napreduje Aleksandar Mitrović koji u poslednje tri godine briljira u dresu "orlova".

Trenutno na svom kontu ima čak 31 gol, pošto je u poslednjih pet mečeva dao sedam pogodaka, tako da je ispred njega još samo pet legendarnih fudbalera. Gol više dao je Rajko Mitić, po 37 imaju Milošević, Marjanović i Galić, dok je do sada neprikosnoven bio Stjepan Bobek (38).

Možda će vas zanimati

S obzirom na to kako igra u poslednje vreme, i to da je rođen 1994. godine, deluje da je pitanje trenutka kada će "povesti" na ovoj listi, a da će se to uskoro desiti veruje i Nenad Bjeković.


"S obzirom na to koje godine ima - tek mu je 25 i ako ga sreća posluži da ne bude povreda, ubeđen sam da Mitrović može nadmašiti rekord Stjepana Bobeka", rekao je za "Al Džaziru" nekadašnji golgeter i funkcioner Partizana, a sada potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Posebno impresivno je što je Mitrović sve ovo uradio za 53 meča u "orlovima".

"Odlično je sarađivao sa Ademom Ljajićem, posebno u drugom poluvremenu meča protiv Litvanije u gostima (Ljajić je bio asistent kod oba pogotka)".

Bjeković je kazao da se vidi da Srbija ima kvalitetnih igrača u timu i da je potrebno vreme da bi došli do željenih rezultata, a da je plasman na EURO i dalje realan. Predstoje nam još mečevi sa Luksemburgom i Ukrajinom u Beogradu, ali je realnije da kroz baraž tražimo mesto na turniru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC