• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li će Son poslije suza moći u Beograd? Zvezdin kapiten ne vjeruje...

Autor Jovan Terzić

Marko Marin žali zbog grozne situacije na utakmici Everton - Totenhem.

Stravičan prelom zgloba veziste Evertona Andrea Gomeša obilježio je minuli vikend u Premijer ligi.

Portugalcu predstoji duga pauza, a krivac za to što se dogodilo je napadač Totenhema, Hjung-Min Son, koji ga je faulirao s leđa.

Možda će vas zanimati

 Nije to bio žestok start, ali se po reakciji igrača odmah moglo zaključiti da dogodilo nešto loše. Gomeš je vrisnuo od bola, a Son se uhvatio za glavu i dobio napad panike.

Unezvjereno se Korejac vrtio oko ljekara koji su ukazivali pomoć fudbaleru Evertona, dok su mu suze lile niz lice. Zato ostaje veliko pitanje hoće li se jedan od najboljih igrača "pijevaca" oporaviti za srijedu i gostovanje u Beogradu, na utakmici protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona.

"Očigledno da nije bio namjeran start, svi su to vidjeli. Znam Sona još iz Bundeslige, tih i povučen momak, dobar. Žao mi je kada sam vidio kako je reagovao, naravno Gomeša još više zbog povrede. Nije lako igraču kada povrijedi drugog i još vidi to na terenu. Vidjećemo kako će to podnijeti i hoće li uopšte igrati", skeptičan je kapiten crveno-bijelih Marko Marin, koji je razgovarao sa novinarima na koktelu povodom pokretanja Zvezdinog TV kanala.  

Što se tiče rezultata, Totenhem je odigrao i četvrti prvenstveni meč u kojem nije pobijedio. Golom u nadoknadi, Everton je stigao do 1:1.

"Imali su crveni karton, igrači bili u šoku zbog onoga što se desilo... Imamo danas analizu te utakmice sa našim stručnim štabom, ali svakako ne bih nazvao kiksom remi sa Evertonom u gostima", istakao je Marin.

Crvena zvezda i Totenhem sastaće se u srijedu od 21.00, uz prenos na TV Arena Sport 1.

Poslije tri kola, na tebeli vodi Bajern sa maksimalnih devet bodova, Totenhem ima četiri, Zvezda tri, a Olimpijakos jedan.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC