• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Liverpul je bio juče, hoćemo da pišemo nove stranice!

Autor Jovan Terzić

Trener Crvene zvezde ne želi da pravi poređenje duela sa Liverpulom i Totenhemom.

 Vladan-Milojevic-najava-utakmice-Zvezda-Totenhem-prenos-Arena-Sport-livestream Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Iza Vladana Milojevića i Crvene zvezde je okruglo 100 zajedničkih pobjeda.

Lijep jubilej, do kog je u istoriji crveno-bijelih stigao još samo Miljan Miljanić, ali aktuelni trener ne pridaje mu trenutno veliku pažnju.

Možda će vas zanimati

Ne dozvoljava mu to utakmica koja njegov tim čeka u srijedu od 21.00, kada na stadionu "Rajko Mitić" gostuje Totenhem (prenos na TV Arena Sport 1). 


"Sve što je bilo juče, ostaje u istoriji. Ja gledam iz realnog ugla. Trudićemo se da pišemo neke nove stranice", poručio je Milojević na konferenciji za medije uoči sutrašnjeg duela.

Riječ je o utakmici četvrtog kola grupne faze Lige šampiona, poslije kog bi - u slučaju da ostanu neporaženi - Zvezdini fudbaleri bili u odličnoj poziciji da izbore evropsko proljeće. Ako pobijede, mogu se nadati osmini finala elitnog takmičenja, a u slučaju remija, realna je selidba u Ligu Evrope. Trenutno stanjе na tabeli je: Bajern devet bodova, Totenhem četiri, Zvezda tri, Olimpijakos jedan.

Igrači su redom optimisti kada je u pitanju sutrašnja utakmica, a navijači uveliko ističu simboliku i to što se igra na isti dan - 6. novembar - kada je prošle godine savladan Liverpul, u tom trenutku aktuelni viceprvak Evrope baš kao sada Totenhem.

Svoja očekivanja od predstojećeg duela, Milojević je iznio pred brojnim novinarima, foto-reporterima i snimateljima u medija centru "Marakane".


"Očekuje nas još jedna velika utakmica, protiv protivnika iz samog krema evropskog i svjetskog fudbala. Jako sam srećan što imamo priliku da pred našim navijačima igramo ovakve utakmice. Ponosan sam zbog te činjenice i mislim da ćemo se predstaviti u najboljem svjetlu", rekao je Zvezdin trener u uvodu i dodao:

"Totenhem je zajedno sa Bajernom favorit u grupi, ali učinićemo sve što je do nas da odigramo najbolje što umijemo. To jedino tražim od svojih igrača, bez ikakvog drugog pritiska".

Totenhem je u Londonu slavio ubjedljivih 5:0, ali tako je bilo i prošle godine: 4:0 za Liverpul na "Enfildu", pa 2:0 za Zvezdu u Beogradu.

"Izvukli smo pouke iz prve utakmice, vidjećete sutra šta smo spremili. Ima dosta segmenata na koje treba da obratimo pažnju. Čeka nas sada drugačija utakmica. Činjenica je da smo mi drugačija ekipa kada igramo na našem stadionu i pred našim navijačima", poručio je Milojević.

Olimpijakos je u prvom kolu pred svojim navijačima odigrao 2:2 sa Totenhemom iako je po igri bio bliži pobjedi. Možda bi to mogao da bude putokaz za crveno-bijele?


"Svaka je utakmica na svoj način i kada izađete na teren bitno je samo biti koncentrisan. Sve što pripremamo pred utakmicu su samo neka predviđanja. Mi imamo našu ideju, a vidjećemo šta su oni spremili za sutra".  

"Nije ovo plej-stejšn, ovo su realne utakmice. Svako gleda iz nekog svog ugla, kaže neko što se niste 'otvorili', a kada se 'otvorite' i primite pet golova onda što ste se 'otvorili'", odgovorio je Milojević na konstataciju da je u javnosti euforija. 

Što se tiče sastava, po običaju, nije previše otkrivao.  

"Ima nekih indicija da Vukanović možda bude spreman, što se tiče Gobeljića on je bolje", kratko se osvrnuo na dvojicu koji su i jedini pod upitnikom zbog povreda.

"Uvijek vjerujem u pozitivno, ali nisam neko ko obećava i sanjari. Najbitnije mi je da igrači budu spremni i daju svoj maksimum, a nema potrebe praviti poređenja. Neka bude šta bude", zaključio je Milojević na još jedno pitanje može li da se ponovi 6. novembar 2018.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Banja Luka

Hahaha aj pokrij se jorganom odigrali za kladionicu a vi se digli jad i cemer

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC