• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudije derbija između Borca i Radnika kažnjene sa čak 10 utakmica!

Autor mondo.ba

Za arbitra iz Prnjavora Aleksandra Njegomirovića i njegove pomoćnike sa meča na banjalučkom Gradskom stadionu završena je polusezona u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Aleksandar Njegomirović suspendovan na 10 utakmica Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Kako prenose sarajevski mediji, sudija Njegomirović je od strane Komisije za suđenje Fudbalskog saveza BiH kažnjen sa 10 utakmica zabrane dijeljenja pravde zbog propusta na derbiju Borca i Radnika u Banjaluci (2:0).

Istu sankciju dobili su i njegovi pomoćnici, Sreten Udovičić i Igor Radaković, kao i četvrti sudija Miloš Gigović.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Prema izvještajima kontrolora i specijalnog posmatrača suđenja i dostupnih snimaka, Njegomirović je svojim odlukama direktno uticao na rezultat jer je pokazao na jedanaesterac u korist Banjalučana.

Možda će vas zanimati

Nakon penala, koji je sigurno izveo kapiten crveno-plavih Stojan Vranješ, čak su fudbaleri Radnika htjeli da napuste teren Gradskog stadiona, ali su se predomislili na intervenciju trenera Mladena Žižovića.

Propuste u dijeljenju pravde Njegomirovića potvrdio je član sudijske komisije Muamer Bureković u emisiji BHT-a koja je posvećena fudbalskom prvenstvu BiH. 

Možda će vas zanimati

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ssss

Uzeo pare mamu jebem, zabraniti sudjenje i krivicno goniti njege i slicne. Ako hocemo pošten fudbal i da gledaoci dolaze!!!

BL

Lopovi iz Borca i BL hoce sve na silu i lopovluk. Ostatak Srpske je potpuno zanemaren i sistematski se pljacka i pustoši.

дејан

@BL ајде немој да причаш глупости.за све је крива бања лука и бањалучани , а сви остали су жртве.престани се сажаљевати и за све кривити друге.друже па судије направе овакве киксеве и у лиги петице и у лиги шампиона па нико не прави теорије завјере као ми.

Jovan

@BL E moj kompleksasu iz pripizdine,sutra bi prodao djedovinu za deset kvadrata u gradu.

navijači

@BL Po komentarima postoji 2 navijača Radnika, da vas je toliko i na tribinama u Bijeljini bilo bi dobro. Naravno da nisu iz Bijeljine nego domaći kompleksaši opozicionari, kojima ništa živo što vodi napretku države i naroda srpskog ne odgovara

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC