• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ziljkić igrao pod temperaturom: Timski duh vlada u Borcu!

Autor mondo.ba

Almedin Ziljkić je bio službeno najbolji akter derbija 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Borca i Radnika iz Bijeljine u Banjaluci.

 Almedin Zeljkić izjava poslije Borac - Radnik 2:0 Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučani su savladali Semberce sa 2:0 (1:0) autogolom Miloša Simonovića i pogotkom Stojana Vranješa iz jedanaesterca, ali je svojom partijom na sredini terena Almedin Ziljkić zaradio epitet najboljeg igrača utakmice na Gradskom stadionu.

Posebno jer je nastupio bolestan...

Možda će vas zanimati

"Igrao sam pod temperaturom i povratio na terenu, ali mi je poslije bilo bolje. Bilo je teško protiv Radnika, znali smo da će tako da bude. Vidite, mi smo imali u početku krizu rezultata, potom smo ostvarili šestu pobjedu ako računamo i Kup BiH. Moralo je i da bude ovako teško. Dominirali smo, čak nam Radnik nije stvorio neku ozbiljnu šansu. Sve što su Semberci stvorili, bilo je plod naših grešaka, mi smo im to dozvolili. Ušli smo u pravi ritam, rekao sam prije Tuzle siti i sad Radnika, vjerovao sam u obje pobjede. Nadam se da ćemo nastaviti ovako", rekao je vezista crveno-plavih u izjavi za BHT 1.

Takođe, zadovoljan je u svojim igrama u banjalučkom klubu, ali je naglasio zajedništvo kao recept za posljednje uspjehe Borca.

"Moj posao je da stvaram šanse svojim saigračima. Saši Kajkutu i Stojanu Vranješu, ali moram reći da cijeli tim igra dobro. Večeras je Vladimir Volkov, prvi put bio starter, a odigrao je fantastičan meč, Marko Mirić takođe, ali i svi ostali. Timski duh vlada u Borcu", zaključio je Ziljkić.

Možda će vas zanimati

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Goga

Šta je problem. Kada Borcu krene prvi put u 30 god. digne se sva javnost posebno federalna, te namješteno, te Laktaši , te neka kao bruka itd. Do penala je Borac vodio 1;0. Penal i jest i nije ali nije uticao na rezultat.

Pravda za Radnik

Sramota koliko su sudije sudile u korist Borca, gade mi se takve ekipe, ali nista cudno, u svakom spprtu je tako u nasoj drzavi

what

@Pravda za Radnik A nije te sramota da 60 minuta niste mogli preći centar i niste znali gdje gonite, onda ste primili zaslužen gol i Borac je povukao ručnu a vi malo došli do vazduha. Ovo je vjerovatno i hvala Banjaluci koja vas je bodrila u Evropi više nego što bi gledalaca došlo u Bijeljini

Kako

@Pravda za Radnik Jos da su sudili u korist Borca pa da ispadnes u pravu...

BL87

@Pravda za Radnik Dosta je Borac potkradan po kojekakvim selima, izbacivan iz lige nauštrb klubova iz federacije! Domaćinsko suđenje jeste bilo ali Radnik daleko lošija ekipa juče i nisu zaslužili niti bod! Prošlo kolo im dosuđen penal u zadnjim minutama koji je u najmanju ruku sumnjiv kao i naš juče, i šta sada!?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC