• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vulić poučen iskustvom iz Londona: Što manje dodira!

Autor mondo.rs

Vezista Crvene zvezde veruje da je njegov tim uradio dobru analizu i da će u sredu protiv Totenhema odigrati mnogo bolje nego pre dve nedelje kada je poražen 0:5.

Pre dve nedelje u Londonu, vezni red Crvene zvezde bio je potpuno nemoćan naspram igrača Totenhema.

To je i jedan od glavnih razloga ubedljivog poraza srpskog šampiona (0:5), ali crveno-beli veruju da će se situacija značajno promeniti u beogradskom duelu (sreda, 21.00, prenos na TV Arena Sport).

Možda će vas zanimati

"Suvišno je pričati o kvalitetu ekipe Totenhema. Mislim da smo u Londonu ušli dobro u utakmicu, igrali smo ofanzivo, imali veliki broj udaraca na gol. Međutim, primili smo rano pogodak i morali da se otvorimo u ranom delu utakmice. To je veliki hendikep naročito protiv ekipe sa brzim igračima kakva je Totenhem. Sutra očekujem potpuno drugačiju utakmicu, pre svega zbog pune 'Marakane', imaćemo veliku podršku naših navijača. Njihovo prisustvo daće nam vetar u leđa da od prvog minuta izađemo maksimalno motivisano i da se borimo koliko možemo", rekao je Miloš Vulić na konferenciji za medije pred sutrašnju utakmicu.


Zvezdin defanzivni vezista koji je uspeo da u poslednje vreme istisne Dušana Jovančića iz startne postave veruje da će ekipa izvući pouke sa londonskog stadiona i pred svojim navijačima odigrati mnogo bolje.


"Siguran sam da će rezultat na kraju zavisiti od cele ekipe. Moramo da budemo maksimalno kompaktni, jer ekipa kao što to je Totehnhem uspeva da kazni i najmanju grešku. Mi se spremamo maksimalno za utakmicu, imamo video analize koje nam dosta pomažu. U prvoj utakmici smo uvideli njihove prednosti i mane što ćemo pokušati da iskoristimo... Nisam imao puno prilike da igram sa tako dobro fizički pripremljenim igračima, koji igraju na vrhunskom nivou. Utakmica se igra pod pritiskom svih devedeset minuta, nema mnogo vremena za razmišljanje. Treba igrati sa što manje dodira. Sigurno da sam poučen iskustvom sa prve utakmice i ukoliko budem bio u sastavu promeniću neke stvari u igri".

Vulić nije želeo da se bavi simbolikom i podsećanjem da je na isti datum kada će biti odigrana sutrašnja utakmica - 6. novembar - pre godinu dana na "Marakani" savladan Liverpul 2:0.

"Mislim da nema nikakve potrebe porediti utakmicu protiv Liverpula sa sutrašnjom protiv Totenhema, različiti su timovi, sezone takođe. Ono što je sigurno - daćemo sve od sebe i rezultat će na kraju doći kao nagrada", veruje Zvezdin fudbaler.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC