• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo zašto klubovi sa sjevera imaju 105, a sa juga 7 titula prvaka Italije!

Autor mondo.rs

Sinoć u ovo vrijeme fubaleri Napolija imali su priliku da postanu prvi učesnici osmine finala Lige šampiona. Večeras, međutim...

Zašto su klubovi sa sjevera Italije osvojili 105, a oni sa juga 7 titula prvaka?

Evo dobrog primjera…

Fudbaleri Napolija imali su sinoć u ovo vrijeme priliku da pobjedom nad Salcburgom na "San Paolu" postanu prvi učesnici osmine finala Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

Večeras im je predsjednik kluba Aurelio De Laurentis u zvaničnom saopštenju zaprijetio da će ih sve tužiti ukoliko se ne pojave u karantinu u koji ih je poslao za kaznu poslije nerešenog rezultata sa Austrijancima.

Sankcija kojom je kažnjavao serije loših rezultata i kod Rafaela Beniteza i kod Mauricija Sarija, De Laurentisu je ponovo pala napamet ove nedjelje kada je u 4. kolu UEFA lige šampiona zabilježila treći remi u posljednje četiri utakmice uz poraz od Rome u "Derbiju Sunca" prošlog vikenda na "Olimpiku".

Međutim, kada je treneru Karlu Anćelotiju saopštio da je "hotel spreman" i da svi moraju zajedno na počinak, pa ujutru u trening centar na "rad, rad i samo rad", sačekao ga je odgovor kakav nije očekivao.



Napoli ima tri pobjede u posljednjih deset utakmica u Seriji A i Ligi šampiona.

Podržani Anćelotijem, koji je prema pisanju pojedinih medija u međuvremenu pokušao čak da podnese i ostavku, fudbaleri Napolija razišli su se kućama i prespavali noć sa svojim porodicama, a onda odradili trening u zakazano vrijeme.

To, ipak, neće proći nekažnjeno, jer sudeći prema zvaničnom saopštenju De Laurentis ne odustaje od terapije zvane "ritirio".

Insistirajući na tome da ovakve krize rezultata mogu i moraju da se riješe samo zaključavanjem ekipe u timski hotel na sedam do deset dana (nezvanično, to se dogodilo jednom u Benitezovo vrijeme), Napoli se ove srijede uveče oglasio saopštenjem u kom stoji sljedeće:

"Klub objavljuje da će, shodno ponašanju igrača tokom utorka, 5. novembra 2019. godine, podneti zvaničan zahtjev za zaštitu svojih prava po ekonomskoj, materijalnoj i disciplinskoj osnovi pred svakom relevantnom sudskom instancom", navedeno je u tekstu.

"Takođe, želimo da naglasimo da je odgovornost na sprovođenju odluka o zakazivanju treninga na treneru Karlu Anćelotiju", čime je "između redova" prebačena loptica u polje trenera, koji će evidentno biti odgovoran ako i naredne noći ekipa ne bude okupljena u timskom hotelu.

Za kraj, dodato je i…

"Embargo na izjave medijima važiće do daljeg".

O tome zašto je jug u toj mjeri inferioran u odnosu na sjever bilo je reči i u poslednjoj epizodi Mondo podkasta "Sve u 16" u kojoj su gosti bile kolege sa TV Arenasport uz čiji komentar i pratite Seriju A, Nemanja Paunović i Filip Stanić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC