• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neko tu laže, evo šta Bajern kaže: Venger zvao Rumenigea, ali nije opcija

Autor mondo.rs

Postaje jasno da legendarni menadžer Arsenala neće preuzeti Bavarce, međutim, neke stvari u čitavoj priči se ne poklapaju.

Dvije vijesti u jednom danu i to krajnje kontradiktorne.

Nakon što je Arsen Venger rekao da nije u pregovorima sa Bajern Minhenom za upražnjeno mjesto na klupi tima, iz bavarskog kluba stižu drugačije tvrdnje.

Možda će vas zanimati

Kako prenosi Kristijan Falk, novinar njemačkog "Bilda", zvanično saopštenje Bajerna navodi da je Francuz kontaktirao klub povodom te pozicije.

"Venger je zvao Rumenigea (predsjednik Bajern Minhena, prim aut.) u srijedu poslije podne i praktično signalizirao da je zainteresovan da bude Bajernov trener. Bajern veoma cijeni Arsena Vengera i njegov rad kao trenera Arsenala, ali on nije opcija za novog trenera Bajern Minhena", stoji u tvitu njemačkog novinara pod šifrom "ekskluzivno".

Međutim, ovakve tvrdnje čine se kao PR potez Bavaraca, jer je Venger u srijedu uveče izjavio da sa Bajernom nije razgovarao.

"Jesam bio blizu prelaska u Bajern, ali prije mnogo mnogo godina, a u ovom trenutku uopšte nisam sa njima u pregovorima. Nismo razgovarali i ne znam da li ćemo", jasno je poručio francuski trener prilikom gostovanja francuskoj televiziji "BeIN Sports".

Bajern je u potrazi za novim trenerom otkad su u nedjelju uveče uručili otkaz Niku Kovaču poslije loših rezultata i poraza 5:1 od Ajntrahta iz Frankfurta.

Jasno je da se bivši menadžer Arsenala neće preseliti u Minhen, ali iz nekog razloga, dvije strane šalju različite signale.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC