• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oporavak već počeo, Everton očekuje Gomeša do kraja sezone

Autor mondo.rs

Trener tima iz Liverpula očekuje da se španski vezista, koji je u posljednjem kolu Premijer lige doživio tešku povredu, vrati na teren prije kraja ove sezone.

Kada je tokom prethodnog vikenda Son isključen zbog starta nad Andreom Gomešom, nismo mogli ni da zamislimo koliko će pažnje javnosti prigrabiti taj detalj. Već nekoliko dana je to tema u engleskim medijima.

Momak iz Južne Koreje je isključen, pa kasnije pomilovan. Na ponovljenim snimcima se jasno vidi, nije njegov start povrijedio Gomeša. Imao je ulogu u toj povredi, ali su krivci bili i teren i drugi igrač ''pijevaca'', Serž Orije.

Možda će vas zanimati

Andre Gomeš je teren na napustio na nosilima. Povrijeđen mu je članak, prizor nije bio nimalo prijatan, a Son je zaplakao kada je vidio kako izgleda noga španskog veziste. Igrači na terenu su bili u nevjerici nekoliko minuta.

Fudbaler Totenhema je pokušao da se izvini tada, ali i sinoć kada je protiv Crvene zvezde u Beogradu postigao gol. Marko Silva, trener Evertona, svjestan je da krilni napadač londonskog tima nije kriv za ono što se desilo.

Operacija je već obavljena, a počeo je i oporavak snažnog veznog igrača. Prve procjene nakon nje pokazuju da bi Silva mogao, ukoliko do tada izdrži na klupi, da bude pojačanje u finišu sezone.

''Sve je prošlo u najboljem redu. Nadamo se da će ponovo igrati fudbal ove sezone. Ne možemo da licitiramo datumima, ali ljekari kažu da bi mogao da se vrati na teren. Na nama je da mu pružimo podršku jer mu je teško u ovom periodu.''

Fudbalska asocijacija je u toku nedjelje poništila crveni karton za Sona, a sada stižu dobre vijesti i za navijače Evertona. Nadamo se da će Španac biti na terenu prije kraja sezone, a da će oporavak teći u najboljem redu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC