• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović napustio Radnik, Starčević novi trener bijeljinskog kluba!

Autor mondo.ba

Rukovodstvo bijeljinskog Radnika sporazumno je raskinulo saradnju sa Mladenom Žižovićem i na mjestu trenera imenovalo Slobodana Starčevića, koji će debitovati protiv prijedorskog Rudara u Kupu Republike Srpske.

U saopštenju kluba iz Semberije navedeno je da je je Radnik sporazumno raskinuo saradnju sa Žižovićem, koji će prema navodima medija preuzeti mostarski Zrinjski.

"Žižović je na klupi našeg tima bio od 2017. godine i u tom periodu tri puta je osvajao Kup Republike Srpske, te je ove godine sa Radnikom izborio nastup u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope. Nema sumnje da je njegov rad ostavio upečatljiv trag u igri Radnika koji se trenutni nalazi na korak od vodećih timova u Premijer ligi BiH. Žižoviću želimo mnogo sreće u životu i radu u novom klubu", navodi se u saopštenju Radnika.

Možda će vas zanimati

Kako je naglašeno, novi šef struke semberske ekipe je Slobodan Starčević, koji je tokom karijere vodio banjalučki Borac, Krupu i Tuzlu siti.

"U utorak je predstavljanje novog šefa stručnog štaba Radnika", saopšteno je iz semberskog kluba.

Starčević je u izjavi za MONDO istakao da je dogovorena saradnja do kraja sezone u Premijer ligi BiH i da su ciljevi Radnika ostali nepromijenjeni.

"Dogovorena je saradnja do kraja sezone, ali su ciljevi i dalje da Radnik bude u samom vrhu bh.fudbala i ponovo da izbori plasman u evropska takmičenja. Moj debi na klupi će biti već u srijedu u Kupu Republike Srpske protiv Rudara iz Prijedora, a poslije reprezentativne pauze očekuju nas dvoboji sa Mladosti u Kaknju i mostarskim rivalima Veležom i Zrinjskim", kratko je rekao Starčević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC