• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Raduje me što su dva kluba iz Srpske u vrhu Premijer lige BiH

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara Autori Vedran Ševčuk

Trener banjaučkog Borca Branislav Krunić bio je zadovoljan igrom i rezultatom svog tima u derbiju 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv bijeljinskog Radnika.

 Borac - Radnik 2:1, press konferencija Branislav Krunić, Mladen Žižović Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Crveno-plavi su u nedjelju popodne na Gradskom stadionu savladali Semberce u jednoj rovovskoj utakmici, koju je presudio autogol Miloša Simonovića i penal koji je u pogodak i pobjedu pretvorio Stojan Vranješ.

Na konferenciji za štampu, kako je i običaj, najprije je govorio gostujući trener Mladen Žižović, koji je u prvoj reakciji poslije meča ostao nedorečen.

Možda će vas zanimati

Nešto rječitiji bio je na press konferenciji u Trofejnoj sali Gradskog stadiona.

"Čestitam Borcu na pobjedi od 2:0. Domaćin je u prvom poluvremenu bio agiliniji, imao je šansu preko Saše Kajkuta, dok smo mi bili stidljivi, ne znam zbog čega. A onda poslije nesretnog i nespretnog autogola, koji je postigao Miloš Simonović, preuzeli smo kontrolu i bili apsolutno bolji u tih nekih 25 minuta, koliko smo igrali kako treba. Stvorili smo u tom periodu šest-sedam situacija iz kojim smo morali da damo gol i onda bi utakmica otišla u drugom smjeru", rekao je Žižović.

"Poslije toga ne znam ni ja šta je bilo. Bio je penal i 2:0 i utakmica je bila riješena. Čestitam igračima Borca na fer i korektnoj igri, kao i banjalučkoj publici. Naravno, čestitke i mojim momcima koji će nastaviti da se bore za svoj dres, svoj grb, punim plućima bez obzira na neke najave u početku prvrenstva da ćemo se boriti za opstanak. Mislim da ćemo mnogima pomrsiti račune, danas nismo uspjeli, ali imamo novu priliku protiv Sarajeva. Trudićemo se da budemo maksimalni i vidjećemo gdje će nas to odvesti. Čestitam objema ekipama na izuzetno fer i korektnoj igri".

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Strateg Banjalučana Branislav Krunić najprije je govorio o prijateljskim odnosima koje imaju Borac i Radnik.

"Imamo dobru saradnju na terenu i van njega, ovo je bila maltene kao prijateljska utakmica gdje su se nadmudrivale dvije ekipe. Što se tiče mene, drugačije sam vidio meč od mog kolege. Imam osjećaj da smo dominirali u prvom poluvremenu i samo nam je nedostajao taj gol. Imali smo dosta šansi, imao je (Saša) Kajkut, pa (Stojan) Vranješ, mogli smo iz nekih gužvi dati pogodak. Znali smo da je Radnik čvrsta i kompaktna ekipa, da je nezgodna i da je teško pobijediti što se i pokazalo. U drugom dijelu smo nastavili igrati istu igru, postigli smo brzi gol nakon prodora (Marka) Mirića i ubačene lopte, protivnički igrač je pogodio svoju mrežu. Potom je Radnik krenuo naprijed i stvorio nam je dosta problema. Imali su neke situacije, mi smo se branili i pokušali da iz kontranapada riješimo meč. Iz jedne kontre smo priveli utakmicu kraju. Nismo primili gol na petom uzastopnom susretu što je izuzetno teško. Ali, idemo dalje, okrećemo se narednim utakmicama", izjavio je Krunić i zahvalio publici u Banjaluci na podršci, kao i protivniku na fer i korektnoj partiji.

"Radniku želim sve najbolje u nastavku Premijer lige BiH. Raduje me što su dva kluba iz Republike Srpske u samom vrhu prvenstva. Ulaskom nas i Veleža u bh.elitu fudbal je napredovao, a mi ćemo se još više truditi da ga unaprijedimo", naglasio je šef struke crveno-plavih.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nix

Reći da je utakmica bila fer je nebulozno i glupo kada se vidi šta je sviramo za penal Borcu a to nije prethodno za Radnik! Onaj ko je gledao utakmicu zna zašto su igrači gostujućeg tima htjeli da se povuku sa utakmice! Ako je ovo za Krunića dobra utakmica i da se ne primi gol mislim da je besmisleno..Borac je "ponos" pa mora da igra PL BiH!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC