• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džejmi Vardi nuđen Partizanu za 1.000.000 evra!

Autor w rs

"Nažalost, nismo imali ni dinara, a kamoli milion evra da ga kupimo", priseća se tadašnji predsednik crno-belih Dragan Đurić u izjavi za Informer.

Jedan od najboljih napadača današnjice, 32-godišnji Džejmi Vardi iz Lester sitija, mogao je 2012. godine da postane igrač Partizana!

Tadašnji centarfor petoligaša Flitvuda bio je velika želja trenera Avrama Granta, ali crno-beli nisu imali potrebnih 1.000.000 evra da bi realizovali transfer, pa je Vardi prešao u Lester, sa kojim je 2016. zadivio svet osvojivši Premijer ligu, a trenutno su na drugom mestu engleskog prvenstva.

Možda će vas zanimati

Ovu "bombastičnu" vest otkrio je tadašnji predsednik crno-belih, Dragan Đurić, u razgovoru za Informer


"Čim je došao, Grant nam je rekao da dovedemo Vardija i tvrdio je da će nam se višestruko isplatiti. Nažalost, mi nismo imali ni dinara, a kamoli milion evra da ga kupimo. Nismo imali čak ni generalnog sponzora... Nije bilo para kao što ih sada ima u Partizanu", ispričao je Đurić i dodao:

"Nemojte da vas zavara to što nam je petoligaš tražio milion evra. I tad je Vardi bio paklen igrač. iako ne toliko poznat. Grant je poznavao sve te klince po Engleskoj, bio je majstor da otkrije talentovano dete, ali eto, mi smo bili u velikoj krizi i nismo mogli to da platimo".

Na Grantovoj listi želja bio je i Francuz Frederik Pikion, u to vreme napadač Vest Hema.

"Izraelac je imao spisak nekoliko imena, takođe iz engleskih niželigaša, ali to danas nisu poznati fudbaleri. U pauzi između polusezona hteo je da dovede i Francuza Frederika Pikiona, koji je bio slobodan. Sećam se samo šta je govorio za naše talente. Crvenim markerom je podvukao imena Lazara i Saše Markovića i rekao da su ti igrači suvo zlato Partizana", prisetio se Đurić.

Ko zna šta bi bilo da su crno-beli tada doveli Vardija...

"Da smo imali milion evra i doveli Vardija, sigurno bi nas svi kritikovali što smo dali toliki novac za nepoznatog igrača. Danas Partizan i Zvezda dovode raznorazne strance, daju tolike pare i nikom ništa", zaključio je Đurić u razgovoru za Informer.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC