• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Poslastica" na Grbavici: Krupa neporažena u duelu sa Željom - 3:3!

Autor mondo.ba

Sjajan meč odigrali su jesenji šampion Prve lige Republike Srpske i lider Premijer lige BiH. Krupa imala 0:2, pa gubila 3:2, a na kraju ostala neporažena.

Fudbaleri Krupe prvi dio takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske okončali su na liderskoj poziciji, uz osam bodova više od prvog pratioca, Rudar Prijedora, ali još uvijek neće otići na prvenstvenu pauzu, koja će trajati do marta.

Izabranici Zorana Marića danas su, naime, gostovali u Sarajevu ekipi Željezničara, a sjajan meč jesenjeg šampiona Republike Srpske i lidera Premijer lige Bosne i Hercegovine završen je rezultatom – 3:3!

Možda će vas zanimati

U narednim danima ekspedicija Krupe će otputovati u Staru Pazovu na mini-pripreme, tokom kojih će odigrati i meč sa članom Superlige Srbije Čukaričkim.

Do vođstva je na terenu stadiona Grbavica stigao tim iz Krupe na Vrbasu i to u 16. minutu, kada je mrežu sarajevskog premijerligaša zatresao Jovo Lukić, strijelac čak deset pogodaka u jesenjoj prvoligaškoj polusezoni, da bi samo deset minuta kasnije isti fudbaler uduplao vođstvo svog tima.

Odmah na startu drugog dijela, puleni Amara Osima prepolovili su zaostatak preko Mustafe Mujezinovića, a zatim zahvaljujući dvostrukom strijelcu Sulejmanu Krpiću, koji sa Borčevim kapitenom Stojanom Vranješom dijeli prvo mjesto na listi strijelaca bh. prvenstva, došao i do rezultatskog preokreta.

Ipak, da Krupa u glavnom gradu BiH danas ostane neporažena, pobrinuo se, u samom finišu utakmice, Bojan Puzigaća. Dva minuta prije kraja meča, bivši lijevi bek "crveno-plavih" bio je precizan sa bijele tačke.

Prvoplasirani tim Premijer lige BiH, za razliku od Krupe, sada se okreće nastavku takmičenja u eliti, a do odlaska na odmor preostalo je da odigra još tri kola.

Prvi rival Osimovim izabranicima, u nedjelju, 24. novembra, biće, takođe na Grbavici, sastav Širokog Brijega.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC