• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dan poslije demantija Žocove ostavke, Fenerbahče siguran: "Ovako da igramo"

Autor mondo.rs

"Znam da je ovo težak momenat", rekao je srpski stručnjak poslije pobjede u Bursi koja će donijeti Feneru mir u kući.

 Zeljko-Obradovic-nije-dao-ostavku-saopstio-Fenerbahce-ekipa-pobijedila Izvor: MN PRESS

Fenerbahče prolazi kroz veoma turbulentan period, koji traje od početka sezone.

Ekipa Željka Obradovića pretrpila je u petak ubedljiv poraz na gostovanju CSKA u Moskvi, tokom kojeg je najtrofejniji evropski stručnjak bio izuzetno ljut na igrače, što se moglo vidjeti i na jednom njegovom tajm-autu.

"Je**te se! Da kažem milion puta? Je**te se svi!", vikao je "Žoc" na svoje košarkaše, a posebno je bio ljut na Điđija Datomea i Meliha Mahmutoglua.

Dan kasnije, u subotu, pojedini turski mediji objavili su da je Obradović podnio ostavku, na šta je klub hitno reagovao i zvaničnim saopštenjem demantovao da je najveći evropski trener otišao.

"Vijest da je trener Fenerbahčea Željko Obradović podnio ostavku nije istinita", saopštio je Fenerbahče i prekinuo nagađanja

Dan kasnije, u nedjelju popodne, Fener je gostovao Tofašu i pobijedio rezultatom 82:76 na parketu na kojem je ove sedmice igrao i Partizan.

Možda će vas zanimati

Zbog vanrednih okolnosti, Obradovićevu ekipu su u Bursi podržali i predsjednik Ali Kodž i članovi uprave, a ekipa je dobro reagovala na kritiku trenera. 

Najefikasniji igrač meča bio je kapiten Mahmutoglu sa 29 poena, Ahmet Duverioglu je ubacio 15, Leo Vesterman je za poluvrijeme ubacio 9, Žofri Lovernj dao je osam, NIkola Kalinić i Kostas Slukas po sedam poena...

Poslije utakmice, Obradović je čestitao svom timu.

"Imali smo i vođstvo od 20 poena, ali smo se na kraju namučili jer su tri igrača na 'spoljnim' pozicijama dugo bili na terenu i umorili su se. Govorim o Kostasu Slukasu, Melihu Mahmutogluu i Nikoli Kaliniću. Nismo mogli da pravimo izmjene za njih", rekao je srpski stručnjak na konferenciji za novinare.

"Leo Vesterman se osjetio loše na poluvremenu, naši ljekari su pokušali da mu pomognu, ali nije bilo šanse da se vrati. Da budem iskren, veoma sam zadovoljan reakcijom svog tima poslije loše utakmice u Moskvi. Ovo bi trebalo da nam bude vodič za to kako da dalje igramo. Čestitam svojim igračima zbog važne pobjede i zbog načina na koji smo je ostvarili", dodao je on.

Obradović se osvrnuo i na aktuelni momenat ekipe.

"Znam da prolazimo kroz težak period. Svi to shvatamo. Ponoviću ovo još jednom. Reakcija naših navijača nam veoma znači. Svi ovo treba da imamo u mislima, svakog sekunda. Uvijek u životu možete da prođete kroz uspone i padove. Moramo da budemo jedinstveni, moramo da igramo, napredujemo i da se borimo u svakoj sekundi utakmice."

"Danas takođe zahvaljujem i predsjedniku. Bio je ovde sa mnogim članovima uprave kluba. Bili su ovdje da bi nas podržali u veoma teškom trenutku. U moje lično ime i u ime svih članova tima, hvala im. Jer je njihova podrška nama veoma važna", poruka je Željka Obradovića.

Naredni meč Fenerbahče će odigrati u srijedu, na veoma teškom gostovanju Barseloni.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC