• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obustavljena istraga protiv portparolke FSRS

Autor mondo.ba

Službenica koja je telefonom snimila napad na sekretara FSRS ipak nije učinila krivično djelo.

 Obustavljena istraga protiv portparolke FSRS Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

 Okružno tužilaštvo Banjaluka obustavilo je istragu protiv službenice za odnose sa javnošću i licenciranje Fudbalskog saveza RS Jelene Gubić protiv koje su inspektori Policijske uprave Banjaluka podnijeli izvještaj zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo “neovlašćeno fotografisanje”, objavio je “Glas Srpske”.

Možda će vas zanimati

 U naredbi o obustavi istrage navodi se da “ono što je učinila Jelena Gubić nije krivično djelo neovlašćeno fotografisanje iz člana 156. stav 1. Krivičnog zakonika RS”. 

U obrazloženju naredbe se navodi da je Jelena Gubić 20. septembra oko devet časova u prostorijama FSRS tokom radnog sastanka, nakon što je u prostorije došao Novak Damjanović i prišao sekretaru FSRS Goranu Ćejiću, te je između njih došlo do verbalnog i fizičkog sukoba, taj sukob snimila kamerom svog mobilnog telefona, potom pozvala policiju i prijavila sukob.

Istoga dana, navodi se dalje, ona je prilikom saslušanja u PU Banjaluka policijskom inspektoru putem aplikacije “Viber” poslala navedeni snimak koji je kasnije emitovan na portalu BN televizije.

“Tužilaštvo je zaključilo da u radnjama osumnjičene nisu ostvarena obilježja krivičnog djela neovlašćeno fotografisanje, zato što sporni snimak nije sačinjen u privatnim prostorijama, već za vrijeme sastanka u službenim prostorijama FSRS koje imaju karakter javnog mjesta”, navodi se u obrazloženju naredbe.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC