• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Puklo" u Totenhemu za vrijeme pauze: Poketino nikad bliži otkazu...

Autor mondo.rs

Izgleda da je pitanje trenutka kada će Spursi dovesti novog trenera...

Kriza ponovo drma Totenhem!

Djelovalo je da je Maurisio Poketino "preživeo" najlošiji period svoje karijere od dolaska na klupu Spursa, ali negdje je "puklo" tokom FIFA reprezentativne pauze. "Dejli mejl" prenosi da je imao teške razgovore sa predsjednikom Danijelom Livijem i da je sada nikad bliži odlasku - ili otkazu.

Možda će vas zanimati

 Lijepa priča između Poketina i Totenhema mogla bi da završena i prije ovog vikenda, kada Spursi gostuju Vest Hemu, pošto "vrhuška kluba" sumnja da Argentinac može da vrati igrače na pravu stazu. Totenhem je tek 14. na tabeli, odnos sa nekim igračima je "hladan", a ekipa nije pobijedila u gostima još od januara i pomaka u tom segmentu jedva i da ima...

"Mejl" prenosi da je i sam Poketino razmatrao da podnese ostavku, dok izvori iz kluba dodaju da je nemoguće da ostane do kraja sezone.

Spursi tako već prave plan za njegovog nasljednika i imaju trojicu trenera na "brzom biranju": to su Edi Hau iz Bornmuta, Julijan Nagelsman iz Lajpciga, odnosno Karlo Anćeloti, daleko stariji od njih dvojice, koji ima probleme u Napoliju.


Ukoliko u Totenhemu odluče da otpuste Poketina, i ne sačekaju da sam ode, moraće da plate 8,5 miliona funti i to je navodno glavni razlog za odugovlačenje.

Bilo kako bilo čini se da su Poketino i Spursi blizu kraja zajedničkog puta koji traje od 2014. godine, a Argentinac će vjerovatno vrlo brzo pronaći novi posao pošto su ga već zvali Mančester junajted, Bajern, Pari sen Žermen...

Možda sa njima može do "domaće titule" i dalje od finala Lige šampiona.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC