• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Noćne more za Totenhem u Premijer ligi traju i traju!

Autor w rs

Devet golova u mreži Crvene zvezde nisu bili nagoveštaj izlaska iz krize u prvenstvu Engleske, naprotiv.

Maurisio Poketino napravio je samo dve izmene u odnosu na sastav koji je u sredu uveče postigao četiri gola na "Rajku Mitiću", verovatno smatrajući da je pronašao postavu koja će ubedljive igre iz dvomeča sa Crvenom zvezdom preneti i u domaći šampionat.

Ispostavilo se suprotno, iako je menadžer "pevaca" pokušavao dodatnim korekcijama u drugom poluvremenu da spreči novo prosipanje bodova na "Vajt hart lejnu".

Možda će vas zanimati

Na kraju, domaći su imali i sreće, jer je hrabrim gostima poništen gol posle puna tri minuta "crtanja" po ekranu i traženja tog milimetra koji će dokazati da je, ipak, bio ofsajd.

Sudija Grem Skoti njegovi pomoćnici iz VAR sobe poništili su gol Dejvida Mekgoldrika u 60, ali ne i Patrika Baldoka u 78, koji je priznat tek u 81. minutu za konačnih: Totenhem - Šefild junajted 1:1 (0:0) pred 59.780 navijača.

Poketinov sastav ostao je sa jednom pobedom u poslednjih sedam kola, onom nad "davljenikom" Sautemptonom od 2:1 ostvarenom još 28. septembra, dok je hrabra četa Krisa Vajldera ostala neporažena i na šestom gostovanju ove sezone, sa kojih je vratila jednu pobedu i pet remija.


Crveno-beli sa "Bramal lejna" bili su bolji u oba poluvremena, u 31. minutu uzdrmali su i stativu kada je sa ivice šeasnaesterca tukao Džon Lunstram i praktično savladao Gazanigu, a pre i posle toga prilike za pogodak imali su Kris Bašam, Džon Flek i Liz Muse.

Poketino je nastavio da kažnjava Kristijana Eriksena zbog odbijanja danskog asa da produži ugovor sa klubom i to mu se peti put uzastopno obilo o glavu u ligi. Hari Vinks zamenio je Tangaja Ndombelea na poluvremenu, Huan Fojt indisponiranog Delea Alija sredinom drugog dela, a Lukas Moura neupotrebljivog Serža Orije u završnici i, ispostaviće se, imao dobru priliku da donese menadžeru veliku radost.

Posle prodora po sredini, Brazilac je šutirao punom pod prečku, ali je Din Henderson bio na mestu i uspeo vrhovima prstiju da prosledi loptu u korner.

Bio je to treći minut nadoknade.

Totenhem: Gazaniga - Orije (od 86. Moura), Sančez, Dajer, Dejvis - Sisoko, Ndombele (od 46. Vinks) - Lo Selso, Ali (od 72. Fojt), Son – Kejn.

Šefild junajted: Henderson - Bašam, Igan, O'Konel - Baldok, Lundstram, Norvud, Flek, Stivens - Mekgoldrik, Muse (od 87. Robinson).

Rezultati 12. kola:

petak

Norič siti - Votford 0:2 (0:1)
/Delofeu 2, Grej 52/

subota

Čelsi - Kristal Palas 2:0 (0:0)
/Ejbraham 52, Pulišić 79/

Barnli - Vest hem 3:0 (2:0)
/Barns 11, Vud 45, Himenez ag 54/

Njukasl - Bornmut 2:1 (1:1)
/Jedlin 44, Klark 52 - Vilson 14/

Sautempton - Everton 1:2 (0:1)
/Ings 50 - Dejvis 4, Rišarlison 75/

Totenhem - Šefild junajted 1:1 (0:0)
/Son 58 - Baldok 78/

Lester siti - Arsenal 18.30

nedelja

Mančester junajted - Brajton 15.00
Vulverhempton - Aston vila
Liverpul - Mančester siti 17.30

Tabela: Liverpul (-1) 31, Čelsi 26, Mančester siti (-1) 25, Lester (-1) 23, Arsenal (-1) 17, Šefild junajted 17, Bornmut 16, Brajton (-1) 15, Barnli 15, Kristal Palas 15, Njukasl 15, Totenhem 14, Everton 14, Mančester junajted (-1) 13, Vulverhempton (-1) 13, Vest hem 13, Aston vila (-1) 11, Votford 8, Sautempton 8, Norič 7.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC