• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan na pregovorima u Monaku: Za Pavlovića duplo više novca nego ljetos

Autor mondo.rs

Na pomolu je veliki transfer pošto je delegacija Partizana, zajedno sa igračem, otputovala u Kneževinu na završne pregovore.

 Strahinja Pavlović iz Partizana u Monako Izvor: MN PRESS

Strahinja Pavlović (18) prošlog ljeta bio je "već viđen" kao novi fudbaler Lacija, međutim Rimljani su se na kraju povukli iz pregovora, navodno zbog spornih ljekarskih pregleda, mada je Partizan kasnije dokazao da ne postoji nikakav problem sa mladim štoperom.

Pavlović je ostao u Partizanu i dodatno stasao u Ligi Evrope, a to bi na kraju mogao da bude odličan potez za crno-bijele pošto su samo šest mjeseci kasnije dobili mnogo bolju ponudu za njega!

Možda će vas zanimati

 Kako prenosi današnji "Sportski žurnal", za Pavlovića je ozbiljno "zagrizao" Monako, poznat kao klub koji "lovi" mlade fudbalere, pa je tako klub iz Kneževine spreman da ponudi čak 10 miliona evra za transfer, što je skoro duplo više nego što je bio dogovor sa Lacijom.

"Žurnal" piše da je posljednjih deset dana došlo do "usijanja telefonskih veza" između dva kluba, pa je delegacija Partizana, zajedno sa igračem, otputovala u Francusku na završne pregovore.

Partizan će naravno pokušati da zaradi i više novca nego što Monako nudi, a važno im je i da dobiju "procente" od naredne prodaje pošto smatraju da bi Pavlović u perspektivi mogao da ostvari još veći transfer u narednim godinama iz Monaka.

A već znamo kako Monako prodaje igrače - i za koji novac!

Izvor: MN PRESS


Inače, Pavlović zbog manje povrede nije mogao da se odazove mladoj reprezentaciji Srbije za mečeve protiv Estonije i Rusije, tako da je ovih dana mogao više da razmišlja o transferu.

"Žurnal" piše da su zajedno s Pavlovićem u Kneževinu otputovali i menadžer Zvonimir Vukić, nekadašnji igrač Partizana, kao i jedan doktor, koji je neophodan poslije propalih pregovora sa Laciom kada su Rimljani sumnjali u probleme s srcem.

Momak iz Šapca je za Partizan do sada odigrao 39 mečeva i postigao jedan gol.

S crno-bijelima je u septembru potpisao ugovor do 2024. godine.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC