• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević najavio "paklenu seriju" i jasno poručio: Želimo da osvojimo Kup!

Autor w rs

Crveno-beli će od 20. novembra do 12. decembra odigrati čak osam utakmica. "Uspeli smo u pauzi i bez reprezentativaca da odradimo dobar posao, ali su nam to neki poslednji ozbiljni treninzi pred zimsku pauzu", najavljuje Zvezdin trener.

 Crvena zvezda - Mačva Kup Srbije najava Vladan Milojević Želimo da osvojimo Kup Srbije Izvor: MN PRESS

Manje od mesec dana ostalo je do odlaska na zimski odmor, a fudbalere Crvene zvezde do 14. decembra čeka izuzetno gust raspored.

Čak osam utakmica odigraće crveno-beli u tom periodu, na sva tri fronta.

Prvo protiv Mačve u osmini finala Kupa Srbije (sreda, 18 časova, "Rajko Mitić", prenos na TV Arena Sport 1).

"Nemamo vremena za treninge. Uspeli smo u pauzi i bez reprezentativaca da odradimo dobar posao, ali su nam to neki poslednji ozbiljni treninzi pred zimsku pauzu. Sve posle ovog će se bazirati na oporavku igrača i pripremama za naredne utakmice. To je sport, prilagodićemo se tome na najbolji mogući način", istakao je Vladan Milojević.

Zvezdin trener jasno je istakao cilj svog tima u takmičenju u kom je prethodna dva puta od dolaska na Zvezdinu klupu bio neuspešan.

"Kup je veoma bitan za nas, daćemo sve od sebe da dođemo do završnice i da se borimo za trofej. Mačva je ekipa čija pozicija na tabeli u domaćem prvenstvu, ne prikazuje njihov realan kvalitet. Uz vredan rad i trenera Aničića koji je iskusan i koji je već ostvarivao uspehe sa Mačvom, utisak je da ih očekuju bolji rezultati. Kup utakmice nemaju dodirne tačke sa prvenstvom, tako da treba da budemo oprezni. Spremali smo se tokom reprezentativne pauze, radimo dobro, imamo reprezentativce koji su se vratili, kao i neke koje čekamo da dođu. Želimo da osvojimo Kup Srbije", rekao je Milojević.

OPTIMISTA PO PITANJU REPREZENTACIJE

"Veliki sam optimista kada je u pitanju naša reprezentacija, jer sam patriota. Volim Srbiju i uvek verujem da možemo da pobedimo. Nadam se da ćemo proći baraž, a naravno da mi je i drago što su i fudbaleri Crvene zvezde deo našeg nacionalnog tima", rekao je Vladan Milojević.

Pohvalno je govorio o ekipi iz Šapca, koja je pre dve sezone eliminisala crveno-bele u četvrtfinalu.

"Oni su prevashodno ekipa koja ima težak domaći teren i publiku koja je orijentisana ka lokal-patriotizmu sa velikim brojem igrača iz Šapca ili okoline. Svi oni žive za Mačvu. Međutim, videli smo i u prvenstvu da su neugodan tim, ušli smo u paniku, ali smo uspeli da trijumfujemo. U svakom slučaju verujem u moje igrače".

Milojević je, takođe, naveo da je zdravstveno stanje argentinskog veziste Matea Garsije bolje i da je od lekarskog tima dobio zeleno svetlo da se naredih dana priključi radu ekipe.

To, dakle, znači da ga u sredu neće biti u timu, kao i Milana Pavkova, ali bi trebalo da bude spreman za duel sa Bajern Minhenom u Ligi šampiona, idućeg utorka u Beogradu.

Evo i svih utakmica koje će crveno-beli igrati do zimskog odmora:

20. novembar: Crvena zvezda - Mačva, Kup
23. novembar: Radnički Niš - Crvena zvezda, Superliga
26. novembar: Crvena zvezda - Bajern Minhen, Liga šampiona
30. novembar: Crvena zvezda - Voždovac, Superliga
4. decembar: Mladost - Crvena zvezda, Superliga
7. decembar: Crvena zvezda - Spartak, Superliga
11. decembar: Olimpijakos - Crvena zvezda, Liga šampiona
14. decembar: Crvena zvezda - Čukarički, Superliga

Zvezda, takođe, treba da odigra odloženu utakmicu 6. kola Superlige, protiv Čukaričkog, sa kojim se sastaje i u poslednjem kolu prvog dela (14. decembar). Po svemu sudeći, taj duel biće ostavljen za proleće.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC