• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

(Ne)očekivana promena na klupi "orlova": Veljko Paunović menja Tumbakovića?

Autor mondo.rs

Nezadovoljni igrom i atmosferom u reprezentaciji, čelnici Fudbalskog saveza Srbije spremni su da uskoro imenuju novog selektora, saznaje "Kurir"

 Veljko Paunović selektor Srbije Izvor: MN PRESS

Ljubiša Tumbaković postavljen je na mesto selektora Srbije početkom jula meseca, ali nepunih pet meseci kasnije i samo šest mečeva mogao bi da bude smenjen.

"Kurir" piše da se čelnici Fudbalskog saveza Srbije odlučili na takvu promenu jer su nezadovoljni rezultatima, atmosferom u nacionalnom timu, ali i eksperimentisanjem sa sastavom, odnosno pozivanjem velikog broja igrača.

Možda će vas zanimati

Srbija pod vođstvom Tumbakovića nije uspela da se kroz kvalifikacije plasira na Evropsko prvenstvo 2020. godine, pa "orlovima" sada ostaje poslednja nada da se mesta na EURO domognu kroz Ligu nacija.


Čini se da ih na tom putu neće voditi Tumbaković, već bi priliku konačno mogao da dobije Veljko Paunović.

Bivši selektor omladinske reprezentacije Srbije, već dugo je kandidat za klupu A selekcije, ali do sada nije bilo prilike da vodi finalne razgovore.

Njegovo ime pominjalo se i krajem oktobra 2017. godine, kada je otpušten Slavoljub Muslin, ali ga je tada čvrst ugovor sa Čikagom u MLS sprečio da preuzme "orlove", pa je na klupu seo Mladen Krstajić.

Paunović, koji ima 42 godine i omladinsku selekciju Srbije 2015. doveo je do svetskog zlata, nedavno je okončao saradnju sa američkim klubom i sada je spreman da potraži novi angažman.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Saguenay

Posle svakog fudbalskog neuspeha uvek se potežu dve priče da se smiri javnost. Smena selektora ili izgradnja nacionalnog stadiona i uvek bude samo spin.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC