• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević hvalio Pavlovića i Rajkovića, pa imao šta da im poruči

Autor mondo.rs

Trener Partizana osim o mladom defanzivcu koji je pred potpisom za Monako govorio i o Slobodanu Rajkoviću i potencijalnom dolasku među crno-bele.

 Savo Milošević hvalio Pavlovića i Rajkovića, pa imao šta da im poruči Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Partizan se sprema za prvi meč 17. kola i susret protiv Javora, ali na konferenciji za medije pred taj susret, više priče bilo je o dvojici defanzivaca.

Jedan od njih je Strahinja Pavlović, 18-godišnji štoper koji je poslednjih dana u centru pažnje usled vesti da će potpisati ugovor sa Monakom, članom francuske Lige 1, u transferu vrednom između 10 i 13 miliona evra.

Možda će vas zanimati

Savo Milošević je o mladom fudbaleru imao šta da kaže, a osim pohvala, bio je i oprezan.

"Da vidimo prvo da li će Pavlović otići u Monako! Ono što mogu da kažem je da Strahinja mimo fudbalskog talenta ima karakter koji će mu pomoći da se snađe u bilo kakvoj situaciji, u bilo kom klubu. Ne bih samo mnogo da ga hvalim, jer on i dalje ima mnogo toga da uči i nauči", rekao je Milošević.

Pavlović bi trebalo da i zvanično postane igrač Monaka, za šta će Partizan inkasirati najmanje 10 miliona evra, dok bi još tri "legla" na račun ukoliko defanzivac odigra 20 mečeva za "kneževe" i Monako se plasira u evropska takmičenja.

Mladi štoper je već javno uputio lepe reči treneru Miloševiću, a šef struke crno-belih se na tome zahvalio.

"Već smo prošli tu priču, tačno znam kako se kada osećaju, naša ekipa zavisi od mladih, takve igrače morate da čuvate i da preduhitrite sve probleme. Verujem da Strahinja neće podleći pritisku. Jako mi je drago zbog njegovih lepih reči, nadam se da ne misli on samo tako, preduslov za rad je poštovanje, onda je to samo plus više. To je i obaveza, kad je poštovanje bezuslovno, osećate potrebu da gurate jedan drugog."

Dosta priče u prethodnom periodu bilo je i oko Slobodana Rajkovića, iskusnog štopera koji je već neko vreme bez kluba. Od nedavno, on trenira sa Partizanom, a evo šta Milošević kaže o čitavoj situaciji i mogućnosti da Rajković obuče crno-beli dres.

"Imali smo kontakte, ali Bobana znam dugo, bio je reprezentativac, znamo se dugo i žao mi je što nije našao klub letos, a ja sam još letos imao volju da sa njim završim priču. Nije se desilo, prošlo je par meseci i trenira individualno, nekim pričama smo došli do toga da je najbolje da trenira sa nama. Čast je, pogotovo za moje mlade momke, da jedan takav igrač trenira sa njima, mogu mnogo od njega da nauče, šta će biti u decembru i januaru, zaista ne mogu da kažem. On može još mnogo toga da pruži fudbalu", rekao je Milošević.

Milošević je osim o njima dvojici govorio i o ekipi iz Ivanjice koja već u petak stiže u Humsku.

"Oni su ekipa u usponu forme i igraju dosta dobro protiv ozbiljnih ekipa. Već smo igrali sa njima u Ivanjici i imali dosta komplikovan i težak zadatak. Imali smo dosta sreće da tu utakmicu dobijemo. Posle toga nam sledi možda i najbitnija utakmica u ovih šest meseci (AZ Alkmar prim. aut). Dakle, sledi nam jedna jako bitna nedelja za sve nas u klubu", rekao je trener crno-belih.

Partizan u petak od 18.00 časova igra protiv Javora u prvom meču 17. kola Superlige Srbije. Direktan prenos je na TV Arenasport 1.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC