• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antonio Konte naredio igračima kako da rade "one" stvari: Na leđima!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Intera dobijaju jasne instrukcije od trenera za praktično sve situacije u životu.

Antonio Konte veoma je pedantan, detaljan i oprezan trener i to je poznato od ranije, jer je imao uspeh gde god da je radio.

Ovog leta, on je stigao u Inter i pokrenuo "nerazure", koji vode aktivnu trku za titulu protiv Juventusa i posle 12 kola zaostaju samo bod za dominantnom "Starom damom".

Možda će vas zanimati

Da bi primenio sve svoje principe, Konte je dao igračima jasne instrukcije kako da se ponašaju na terenu, van njega. Čak i u krevetu.


U razgovoru za francuski list "Lekip", Konte je rekao da je potpuno fokusiran na to da uspe i da je zato dao igračima i instrukcije za seks.

"Za mene je takmičenje kao bitka. Tvoja smrt, moj život. Veoma sam fokusiran na to da na kraju mora samo jedan da preživi i činim sve da to bude moj tim", izjavio je Italijan.

"Tako radim i to će dovesti do toga da veoma rano završim karijeru, jer previše živim svoj posao. I često se zapitam da li je u redu da provodim toliko vremena bez porodice tokom sezone".

Dok takmičarska godina traje, Konte savetuje igrače i kako da vode ljubav sa partnerkama.

"Tokom sezone, odnosi ne smeju da traju predugo. Moramo da uložimo što manji napor. Zato, ostanite ispod partnera", objasnio je Konte.

Odavno se vode polemike oko toga da li seksualni život pospešuje ili pogoršava učinak aktivnih sportista. Jedna teorija je da uzdržavanje od polnih odnosa dovodi do frustracije, agresije i zato do boljih performansi, mada ima i onih koji su pobeđivali iako nisu živeli "u celibatu".

Na primer, Majk Tajson je 2017. godine otkrio da se pet godina uzdržavao od seksa da bi dostigao vrhunske rezultate. Isto tako, Mohamed Ali nije upražnjavao seks šest nedelja pre borbe, a čuvena je izjava Fabio Kapela, koji je na Mundijalu 2010. rekao reprezentativcima Engleske da se odupru suprugama i devojkama i da sačuvaju energiju za teren.

Slično razmišlja i Konte...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC