• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćelotiju ovacije, ali ne i pobjeda na San Siru!

Autor mondo.ba

Karlo Anćeloti dočekan ovacijama na San Siru, gdje je njegov Napoli osvojio bod u duelu sa njegovim Milanom, iako je mogao i sva tri.

Milan i Napoli remizirali su 1:1 u derbiju 13. Kola Serije A u kojem su i jedni i drugi mogli da pobijede, a niko nije smio da izgubi.

Loša forma  natjerala je i jedne i druge da “zagrizu”u prvom poluvremenu i postignu golove u razmaku od samo pet minuta, ali i da u nastavku spuste “ručnu” pa su i jedni i drugi čuvali ono što imaju – jedan bod.

Možda će vas zanimati

Navijači Milana nisu zaboravili Karla Anćelotija, koji je sa “rosonerima” kao igrač i trener osvojio 15 trofeja, među kojima su i četiri trofeja pobjednika Lige šampiona, pa je meč počeo ovacijama za sadašnjeg trenera Napolija.

Počelo je i golom Napolija, koji na prethodna tri meča na San Siru nije zatresao mrežu.

Insinje je dobro šutirao i pogodio prečku, a Lozano odbijenu loptu poslao u mrežu za vođstvo Napolija.

Samo pet minuta trebalo je Milanu da odgovori.

Rade Krunić je uposlio Đakoma Bonaventuru, a popularni “Džek” uputio je projektil u mrežu Aleksa Mereta za izjednačenje i možda još važnije za dodatno samopouzdanje poslije duge pauze.

Naime, bio njegov prvi pogodak poslije 412 dana, a ekipi Stefana Piolija koja trenutno zauzima 13. Mjesto na tabeli u ovakvoj situaciji definitivno će značiti svaki raspoloženi fudbaler.

Nakon oporavka od povrede Bonaventura ove sezone ponovo mora da se izbori za mjesto u ekipi, mjesto startera i pogodak protiv Milana definitivno će mu značiti.

Priliku da se “vrati u život” imao je i Ante Rebić na isteku prvog poluvremena, ali je propustio da odlično dodavanje Krunića na peterac pretvori u gol. Lopta je otišla pored stative, a meč u nekom drugom smjeru.

Nakon što je Điđi Donaruma odbranio “zicer” Lorencu Insinjeu i jedni i drugi su se posvetili odbrani svog pogotka, svjesni da im poraz nikako ne treba, pa smo do kraja vidjeli veliku borbu na sredini terena.

Pokušao je Napoli pritiskom u bukvalno posljednjim trenucima da iznenadi “rosonere”, ali je Donaruma u sudijskoj nadoknadi odbranio i dobar udarac Alana i sačuvao jedan, ali vrlo vrijedan bod svom timu.

SERIJA A - 13. KOLO

Atalanta - Juventus 1:3 (0:0)
/Gosens 56 - Iguain 74, 82/

Milan - Napoli 1:1 (1:1)
/Bonaventura 29 – Lozano 24/

Torino - Inter (20.45)

 Nedjelja

Bolonja - Parma (12.30)

Od 15.00

Roma – Breša
Sasuolo – Lacio
Verona – Fiorentina
Sampdorija - Udineze (18.00)
Leće - Kaljari (20.45)

Ponedjeljak

SPAL - Đenova (20.45)

TABELA: Juventus (+1) 35, Inter 31, Lacio 24, Kaljari 24, Atalanta (+1) 22, Roma 22, Napoli (+1) 20, Parma 17, Fiorentina 16, Helas Verona 15, Torino 14, Udineze 14, Milan (+1) 14, Sasuolo (-1) 13, Bolonja 12, Leće 10, Đenova 9, Sampdorija 9, SPAL 8, Breša (-1) 7.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC