• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal u dubokoj krizi, Emeri: Razumijem frustraciju navijača

Autori mondo.ba Autori Anadolija

''Protiv Sautemptona su nam navijači pomogli, ali im nismo uzvratili pokazivanjem borbenosti", kazao je španski trener za britanske medije

Arsenal je odigrao još jednu prosječnu utakmicu u nizu protiv Sautemptona i ostao bez pobjede. Zbog toga su navijači nakon posljednjeg sudijskog zvižduka sinoćnjeg duela na Emirejtsukoji je završen rezultatom 2:2, izviždali svoje ljubimce.

Međutim, menadžer Unai Emeri, koji je pod sve većim pritiskom, rekao je da u potpunosti razumije frustraciju navijača.

Možda će vas zanimati

"Razumijem šta navijači osjete prema timu i meni. Radiću naporno za njih kako bismo im uzvratili dobrom utakmicom u kojoj koristimo naš kvalitet da bismo bili bolji od rivala. Protiv Sautemptona su nam navijači pomogli, ali im nismo uzvratili pokazivanjem borbenosti", kazao je španski trener za britanske medije.

Nedavno je Emeri dobio javnu podršku od rukovodstva kluba, ali je upozoren da se rezultati moraju poboljšati. Protiv "svetaca" se to nije desilo, međutim Emeri je zadovoljan sa 20 minuta na otvaranju drugog poluvremena za koje smatra da su bili najbolji period Arsenalove igre ove sezone.

"Moj posao je da analiziram i pronalazim rješenja. Moramo vratiti samopouzdanje. Jedan dobar rezultat će nam pomoći u tome. Najboljih 20 minuta cijele sezone odigrali smo početkom drugog poluvremena, ali oni su postigli gol kada smo vjerovatno bili najbolji. Na kraju smo došli do remija, ali to nije dovoljno", svjestan je Emeri šta se očekuje od njega i igrača i Arsenala.

"Tobdžije" su pet utakmica u Premijer ligi bez pobjede, ostvarili su tek tri remija i upisali dva poraza, a nakon 13 odigranih kola nalaze se na sedmom mjestu sa 18 bodova, čak 19 manje od lidera Liverpula.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC