• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Degenek: Dolazi nam veliki klub, voleo bih da vidim ispunjen stadion

Autor mondo.rs

Fudbaleri Crvene zvezde će u petom kolu grupne faze Lige šampiona dočekati Bajern, a Miloš Degenek je već spreman za taj meč.

Ostala su još dva kola grupne faze u ovosezonskom izdanju Lige šampiona, a ekipa Crvene zvezde će u petoj rundi biti domaćin. Na stadion ''Rajko Mitić'' dolazi ekipa Bajerna, tim koji je Crvena zvezda izbacila na putu ka tituli šampiona Evrope.

Ovog puta je ulog mnogo manji, ali i dalje veoma velik za crveno-bele. Pobeda nad nemačkim timom bi otvorila vrata evropskog proleća, a i bod osvojen u ovom meču bi bio zlata vredan. Ipak, zadatak neće biti nimalo lak. Bajern je najkvalitetnija ekipa u grupi i očekivano je da završe na prvoj poziciji.

Možda će vas zanimati

Po rečima rperezentativca Australije u redovima srpskog šampiona, ekipa Vladana Milojevića je dovoljno dobro pripremljena za novi izazov na međunarodnoj sceni. Defanzivac srpskog šampiona, Miloš Degenek, najavio je za klupski sajt gostovanje nemačkog tima.


"Spremni smo za utakmicu protiv Nemaca. Imamo gust raspored, igramo na svaka tri dana, malo je teško i naporno, ali mi smo profesionalci. Na domaći teren nam dolazi veliki klub, a verujem da će i stadion biti pun. Navijači nam uvek daju prekopotrebnu podršku. Voleo bih da vidim krcate tribine i bez obzira na hladnije vreme, nadam se da ce Marakana biti popunjena do poslednjeg mesta, a mi ćemo dati sve od sebe za dobar rezultat"

Ekipa Vladana Milojevića susret sa Bavarcima dočekuje posle pobede protiv Radničkog iz Niša (2:0) u 17. kolu Superlige. Crveno-beli su se iz Niša vratili sa tri osvojena boda zahvaljujući pogocima El Fardu Bena i alekse vukanovića.

"Bitna pobeda na veoma teškom gostovanju u Nišu. Mislim da smo i u prvom i u drugom poluvremenu nametnuli naš stil igre i da smo zato pobedili. Nama će ovaj trijumf mnogo značiti, pokazali smo da i posle nekoliko lošijih partija umemo da odigramo dobro i zasluženo pobedimo. Mi smo i dalje jedina ekipa koja se pita u prvenstvu i od nas zavisi krajnji ishod. Ostalo nam je još dve utakmice u Ligi šampiona i četiri u prvenstvu. Moramo da se trudimo da maksimalno odrađujemo na terenu svoj posao. Želimo da osvojimo prvenstvo i to nam je prioritet", zaključio je Degenek.

Meč između fudbalera Crvene zvezde i Bajerna igra se u utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić". Crveno-beli su u dosadašnjem toku takmičenja osvojili tri boda, pobedom nad Olimpijakosom na svom stadionu. Ekipa Bajerna je već obezbedila prolaz u nokaut fazu, pošto ima četiri pobede u prve četiri runde.

Možda će vas zanimati



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC