• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hariju je najteže pao otkaz: Dva sata razgovora s Poketinom za oproštaj

Autor mondo.rs

Sviđa mu se Murinjo, ali Poketino je Poketino...

Maurisio Poketino bio je omiljena figuran u svlačionici Totenhema.

Mladi trener uspio je da "podigne" svoje mlade fudbalere i od njih da stvori ekipu koja se takmiči za titulu u Premijer ligi, a u isto vrijeme bitan je faktor i na evropskoj sceni, nešto na šta navijači ovog kluba iz sjevernog Londona nisu navikli...

Možda će vas zanimati


Ipak, nekoliko mjeseci poslije finala Lige šampiona, koje je Totenhem izgubio od Liverpula, došlo je do zasićenja kod pojedinih igrača, a samim tim i do pada u formi čitave ekipe.

Spursi su igrali najlošiji fudbal u eri Maurisija Poketina, mučili se, teško pobjeđivali, užasno igrali na gostovanjima, pa je prvi čovjek kluba Danijel Livi povukao nepopularan potez i smijenio Argentinca koji je izgradio "kult" u prethodnih pet i po godina.

U klub je stigao Žoze Murinjo, koji je već "razmrdao" ekipu i pružio ruku povjerenja igračima, ali nije tako lako oprostiti se od čovjeka koji je bio prva figura tima...

Najteže je palo Hariju Kejnu koji je "procvjetao" kod Poketina.

"Bio sam kod njega da ga posjetim... Svratio sam do njegove kuće dan poslije otkaza, to je bio šok za sve nas, tako da sam želio da odem da se ispričamo nekoliko sati, i to je bilo normalno da uradim prije nego što je novi menadžer došao", kazao je Hari Kejn, dok je otkriveno da je kod Argentinca bio i Erik Dajer, takođe igrač koga je doveo "Poch".


"Ovo je sedmica kakvu nisam imao do sada u karijeri. Veliki šok za sve igrače, sve se promijenilo preko noći. Imamo novog trenera, jednog od najboljih, pa moraš odmah da okreneš glavu na to".

Izgleda da je već "kliknuo" sa Murinjom.

"Čovjek je osvajao titule u svakom klubu u kom je bio. Nema skrivanja od toga. Želi da pobijedi, rođeni je pobjednik i ja sam takođe rekao da želim trofeje u ovom periodu karijere", kazao je Hari Kejn koji je i pored stotina golova za Spurse ostao bez pehara.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC