• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Degenek hvali Bajern, ali... "Volio bih da se u srijedu budimo nasmijani"

Autor Jovan Terzić

"Igraćemo protiv možda i najbolje ekipe u Evropi, uz Liverpul i Mančester siti", ističe Zvezdin štoper i poziva navijače da napune "Marakanu".

Dobro je stajala odbrana Crvene zvezde u Minhenu do 34. minuta, ali je onda Ivan Perišić prevario Marka Gobeljića na lijevoj strani, a Kingsli Koman umakao Žanderu u sredini i precizno šutirao glavom u padu.

U finišu utakmice fudbaleri Bajerna još dvaput su nadmudrili odbranu crveno-bijelih za pobjedu 3:0.

Možda će vas zanimati

Bilo je to sredinom septembra, a za nešto više od 24 sata (utorak, 21.00, prenos na TV Arena Sport 1), isti rivali ponovo će se sastati u 5. kolu grupne faze Lige šampiona.

"Voljeli bismo da kada izađemo iz tunela vidimo pun stadion. Svi oni koji vole Zvezdu treba da dođu sutra i da nam daju punu podršku. Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi. Pored Liverpula i Mančester Sitija, mislim da je Bajern jedan od najkvalitetnijih timova na starom kontinentu. Biće teško, ali siguran sam da ćemo pokazati pravo lice. Vjerujem da će biti drugačija utakmica nego u Njemačkoj. Sigurno smo motivisaniji od protivnika i vjerujem da možemo do uspjeha", rekao je Miloš Degenek na konferenciji za medije zajedno sa trenerom Vladanom Milojevićem.

Štoper crveno-bijelih prisjetio se duela na "Alijanc areni" i istakao da su primljeni golovi posljedica pada koncentracije, te je istakao da to ne bi smjelo da se ponovi.

"U prvoj utakmici smo dobro stajali, paririali smo im odlično defanzivno. Desio se taj pad koncentracije kod trećeg gola. Čuvali smo dobro i Levandovskog i Komana, Perišića, kao i kasnije Gnabrija. Ne mislim samo na defanzivce, već i na vezni red i napad, jer kada se cijeli kolektiv brani dobro, teško se primaju golovi", rekao je reprezentativac Australije i dodao:

"Ne treba nam posebna priprema za čuvanje Levandovskog, koji je po meni jedan od najboljih napadača u Evropi. Samo u glavi treba shvatiti protiv koga igramo i da treba da pokažemo šta znamo i umijemo. Vjerujem da će nagrada doći. Prije svega bih volio da obradujemo navijače i da se u srijedu probudimo nasmijani i srećni zbog činjenice da smo obezbijedili evropsko proljeće".

Protiv Bajerna i Totenhema (dva puta), Zvezda nije uspjela da se vrati u igru poslije primljenog prvog gola, ali jeste protiv Olimpijakosa, kada je gubila 0:1 na poluvremenu, a pobijedila 3:1.


Priznaje Degenek da nije lako preokrenuti, ali ne i nemoguće.

"To je tako u fudbalu, da smo mi dali prvi gol Totenhemu oni se vjerovatno ne bi lijepo proveli, baš kao što je bilo i protiv Liverpula. Lakše je kada postigneš prvi gol, ali i kada nije tako uvijek možeš da se vratiš. Nema smisla da razmišljamo da će biti 0:8, ako prvi primimo gol. Protiv Olimpijakosa smo prvi primili gol, pa smo u drugom poluvremenu postigli tri. Vidjeli ste sada River protiv Flamenga, mislili su da su osvojili titulu".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC