• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović za MONDO po izlasku iz bolnice: Čirjak mi se izvinio zbog lakta

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

"Ne sjećam se da sam ikad dobio ovakav udarac laktom, ali to se dešava. Znam da dečko to nije uradio namjerno“, rekao je za MONDO defanzivac Borca Marko Jovanović poslije izlaska iz bolnice.

 Defanzivac FK Borac Marko Jovanović  za MONDO - Javio mi se Čirjak, nije lakat namjeran Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Štoper banjalučkog Borca Marko Jovanović  izašao je iz bolnice, gdje je proveo dan i na dodatnim pregledima poslije povrede koju je zadobio u subotnjem derbiju protiv Zrinjskog.

Jovanović je u samom finišu utakmice koja je završena bez golova u duelu sa Franom Čirjakom zaradio lakat u lice zbog čega mu je prvo ukazana pomoć na terenu, a nakon toga prevezen je u Univerzitetski klinički centar RS u Banjaluci.

Nakon napuštanja bolnice Jovanović se javio MONDU i potvrdio da se osjeća dobro i da povreda nije toliko ozbiljna kako se u prvi mah činilo.

"Sumnjali su na lom jagodične kosti, ali na kraju se ispostavilo da nije slomljena. S obzirom na to koliko je bolan bio udarac, koliko je krvi bilo i cijelu tu situaciju bio sam ubjeđen da je nešto puklo, ali hvala Bogu nije. Dorbro sam prošao, imam hematome, kontuzije, ali ne treba nikakva operacija što je najbitnije. Sve se na kraju dobro završilo, kako je moglo“, rekao nam je Jovanović.

Iskusni defanzivac koji je u svojoj karijeri u dresu Teleoptika, Partizana, Visle iz Krakova, Voždovca, Bnei Jehude i AEL-a vodio velike  bitke sa protivničkim napadačima, priznao je da nikada nije dobio ovako težak udarac.

"Ovakav udarac, iskreno, ne znam da sam ikada dobio. Desilo se iz bezazlene situacije, osjetio sam samo jak udarac u lice. Prevezli su me sa terena ovamo, bio sam dan i po ovdje i sada sam konačno izašao“, rekao je Jovanović.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Duel sa Čirjakom vjerovatno će dugo pamtiti, ali ne zamjera fudbaleru Zrinjskog zbog ovog lakta u lice.

U razgovoru za MONDO otkrio je da mu se Čirjak izvinio i poželio brz oporavak.

"Javio mi se Čirjak, poslao mi je poruku, izvinio se zbog svega. Znam da nije namjerno, dečko nije htio to da uradi. Jednostavno, dešava se. U tom trenutku je htio da uradi nešto dobro za svoju ekipu, ja ga nisam vidio, iznenada je sve bilo. Javio mi se, poželio mi brz oporavak izahvalio sam mu se. Jednostavno, znam da nije to htio da uradi, takva je utakmica bila, dosta je duela, svuda se takve stvari dešavaju, bio je i derbi, nama i njima bitni bodovi. To su sve neke stvari koje su skroz normalne“, rekao je Jovanović.

Štoperu Borca slijedi period mirovanja, ali sudeći po njegovim riječima, neće mnogo proći dok ga ponovo ne budemo gledali na terenu u dresu Borca.

"U narednih par dana ne smijem ništa da radim, pijem antibiotike, pa  ćemo u srijedu, četvrtak vidjeti šta ćemo. Nadam se da ću moći da pomognem saigračima, da li u obje utakmice ili ujednoj (do kraja polusezone, op.a.), vidjećemo. Ne bih ništa da prejudiciram unaprijed, vidjećemo, ostavljam to doktorima koji će da odluče. Vidjećemo kako će u narednih dva dana ići oporavak, imam još otok koji treba da splasne“, zaključio je jovanović na kraju javljanja za MONDO.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC