• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Serhija čeka pauza, biće čudo ako bude spreman za Junajted!"

Autor mondo.ba

Pep Gvardiola u narednom periodu neće moći da računa na Argentinca

Menadžer Mančester sitija, aktuelnog šampiona Engleske, tokom jučerašnjeg dana nije bio, u izjavi za britanske medije, pretjerano optimističan kad je u pitanju situacija sa argentinskim golgeterom Serhiom Aguerom, koji je doživio povredu butnog mišića na subotnjem okršaju sa Čelsijem (2:1).

Možda će vas zanimati

Argentinac je iz igre izašao u 77. minutu, kada je njegovo mjesto na terenu zauzeo Gabrijel Žezus, a nakon susreta, Gvardiola je istakao da vjeruje da je stanje sa Aguerom – loše, a to je i potvrdio na danas održanoj konferenciji za novinare, u najavi meča petog kola Lige šampiona sa Šahtjorom, koji se igra sutra na ''Etihadu'' sa početkom u 21 čas.

''Na Serhija neću moći da računam u narednih nekoliko utakmica. Biće potrebno čudo kako bi Aguero bio u sastavu za meč sa Junajtedom'', rekao je danas Pep novinarima, uznemirivši sve pristalice ''građana'', s obzirom da je Aguero na dosadašnjih 16 utakmica u sezoni (u svim takmičenjima) postigao 13 golova, od čega 9 samo u najjačem fudbalskom rangu na Ostrvu.

Pomenuti meč sa ''crvenim đavolima'' zakazan je za 6. decembar, a prije tog duela, branioca trofeja u Premijer ligi očekuje već pomenuti meč sa Ukrajincima, te dva vezana gostovanja u šampionatu - Njukaslu i Barnliju.

Rezultatski gledano, Mančester siti za sad nema razlogu za brigu u Ligi šampiona, s obzirom da u grupi C Gvardiolin sastav zauzima lidersku poziciju uz deset bodova, pet više od Šahtjora i zagrebačkog Dinama.

Razloga za brigu navijačima Sitija daje pogled na tabelu Premijer lige.

Njihovi ljubimci su trenutno trećeplasirani uz devet bodova zaostatka za Liverpulom, koji u dosadašnjih 13 kola nije osjetio gorčinu poraza, uz samo dva ''prosuta'' boda.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC