• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dres koji evocira uspomene: Pogledajte novu opremu ''redsa''!

Autor mondo.ba

Kako vam se sviđa nova garnitura?

Iako će od naredne sezone biti bivši proizvođač opreme aktuelnog šampiona Evrope Liverpula, američka kompanija ''Nju balans'' potrudila se da još jednom oduševi sve pristalice ''redsa''!

Sardanja tima sa Enfilda i ''Nju balansa'', koji prvotimce Liverpula oblači od sezone 2015-16, biće završena u maju sljedeće godine, a da se od Liverpula dostojno oproste, Amerikanci su se potrudili dizajnom dresa na koji imun neće ostati niko kome je lider engleske Premijer lige u krvi.

Možda će vas zanimati

Naime, ''Nju balans'' je predstavio crni Liverpulov dres, koji se od ostalih izdvaja po tome što je grb kluba ukrašen – godinama kad je ovaj klub stizao do titula šampiona Starog kontinenta!

Ispod klupskog amblema ispisano je šest godina (1977, 1978, 1981, 1984, 2005. i 2019), kao podsjetnik na činjenicu da je Liverpul treći najuspješniji klub po broju osvojenih titula u Ligi šampiona, iza neprikosnovenog Reala iz Madrida (13) i Milana (7).

Dres pogledajte OVDJE.

Barselonu je prestigao u maju, kada je u finalu, na stadionu ''Vanda Metropolitano'', nadigrao Totenhem.

''Uz uspomene iz Madrida koje su i dalje svježe, oduševljeni smo što možemo da predstavimo 'Six Times' kolekciju. Radujemo se što ćemo armiju navijača Liverpula širom svijeta vidjeti u ovim dresovima'', rekao je generalni menadžer kompanije ''Nju balans'' Keni MekKalum.

Inače, od naredne sezone, opremu će za ''redse'' proizvoditi renomirana kompanija ''Najki''.

To je postalo jasno nakon što je Liverpul dobio sudski spor protiv ''Nju balansa'', koji je tvrdio da ima pravo da izjednači ponudu potencijalnog novog partnera i da u tom slučaju imaju prednost prilikom sklapanja posla.

Sud je presudio u korist engleskog velikana, a, navodno, ''Najki'' je Liverpulu ponudio DESETOGODIŠNJU saradnju, vrijednu 70 miliona funti godišnje, što je za čak 25 funti više nego što je tokom proteklih sezona bilo propisano ugovorom sa ''Nju balansom''.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC