• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vezista Atletika pred meč u Torinu: ''Juventus nije samo Ronaldo''

Autor mondo.ba

''Moramo da učinimo sve što je u našoj moći da pobijedimo'', poručio je Koke

Fudbaleri madridskog Atletika večeras će u pretposljednjem kolu grupne faze Lige šampiona gostovati u Torinu ekipi Juventusa.

Dva tima su i prošle sezone ukrstila koplja u elitnom klupskom takmičenju. Dogodilo se to u osmini finala, ali se ''jorgandžije'' tog dvomeča nerado sjećaju.

Možda će vas zanimati

Trijumfovao je tim Dijega Simeonea na stadionu ''Vanda Metropolitano'' i prešao pola puta ka četvrtfinalnim borbama, ali je nepremostiva prepreka bio – Kristijano Ronaldo, koji je het-trikom odveo ''staru damu'' u narednu rundu.

''Ne nosimo lijepe uspomene sa Alijanc stadiona u Torinu'', istakao je u najavi utakmice sa ''bjankonerima'' vezista Madriđana Koke, te optimistično poručio:

''Moramo da učinimo sve što je u našoj moći da pobijedimo. Moramo da budemo mnogo bolji nešto smo bili prošli put kad smo gostovali ovdje. Kvalitetno smo se spremili za ovaj duel i uradićemo sve što treba kako bismo pobjedom izborili nastup u narednoj rundi'', rekao je Koke, koji je, naravno, svjestan sa kim njegov tim večeras ima posla:

''Kad pogledate na sastav Juventusa, vidite pregršt imena koja igraju na visokom nivou. Ne čini Juventus samo Kristijano Ronaldo.''

U ovom trenutku, Atletiko se nalazi na drugom mjestu grupe D sa sedam bodova, četiri više od moskovske Lokomotive i Bajera iz Leverkuzena. Sa druge strane, Juventus je već prebrinuo sve brige oko plasmana u nokaut fazu s obzirom da je iz prva četiri duela skupio deset bodova.

Prvi okršaj u grupi ova dva tima završen je podjelom bodova (2:2), iako je 25 minuta do kraja meča tim Mauricija Sarija bio dva koraka ispred Atletika. Pogađali su Huan Kvadrado i Blez Matuidi, ali da bar jedan bod ostane u Madridu, pobrinuli su se Stefan Savić i Hektor Erera.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC